καταλαβα.. κρισεις πανικου ειχε αδερφος φιλης και δυστυχως ναι πρεπει
διαβαστε κι ενα αρ8ο περι εναλακτικων θεραπειων που μπορει ισως παραλληλα να κανει καλο π.χ βαλσαμο κ ωμεγα 3
αλλα καλο θα ειναι και δευτερες γνωμες γιατρων..
Printable View
καταλαβα.. κρισεις πανικου ειχε αδερφος φιλης και δυστυχως ναι πρεπει
διαβαστε κι ενα αρ8ο περι εναλακτικων θεραπειων που μπορει ισως παραλληλα να κανει καλο π.χ βαλσαμο κ ωμεγα 3
αλλα καλο θα ειναι και δευτερες γνωμες γιατρων..
aenaon οταν φτανεις σε σημειο να μην μπορεις να αυτοεξυπηρετηθεις δεν σου μενει χρονος για ενναλακτηκες θεραπειες...δυστηχως!τα efexor μου φεραν και μενα ταχυπαλμιες των 75 των 150 οχι παραξενο αλλα μου συνεβει!
aenaon,
μιλα λιγο περισσοτερο γι\' αυτες τις εναλλακτικες θεραπειες.
Δοκίμασα βάλσαμο, δοκίμασα βιταμίνες, έκανα τα πάντα όμως δεν μπορώ να σταματήσω να αγχώνομαι για το παραμικρό. Έχω αλλάξει από εσιταλοπραμ δε μίνι τραν αλλά τίποτα. Πήρα β μπλοκερς για τις αρρυθμίες και την ταχυκαρδια αλλά δεν βλέπω μεγάλη διαφορά εκτός του ότι η καρδιά μου δεν πάει να σπάσει. είμαι στην φάση αλλαγής και μου προτειναν το ζολοφτ. Δεν βλεπω πολυ θετικα σχολια ομως.
εμενα πριν 6 χρονια που το επαιρνα μου δωσανε σε 10-12 μερες τη μεγιστη δοση 200μγ και ανεβηκα πολυ..πανω απο το κανονικο.ηταν λαθος του γιατρου τοτε που μου το ανεβασε τοσο γρηγορα..αν το παρεις να το ανεβασεις σταδιακα αν χρειαστει να το ανεβασεις.αυτη ηταν η εμπειρια μου..
aenaon έχω κόψει τα αντικαταθλιπτικα και προσπαθώ να αντιμετωπίσω την κατάσταση με φυτικά φάρμακα και ομοιοπαθητικη, αλλά δεν βλέπω να δουλεύουν, έχεις κάτι να προτείνεις?