Originally Posted by
Aggelos87
Ναι αυτοικανοποιούμαι. Βέβαια (και αυτό ίσως δείχνει πολλά) η πρώτη φορά ήταν σε αρκετά μεγάλη ηλικία. Τόσο μαύρα μεσάνυχτα είχα που ακόμα και τη χαρά της αυτοϊκανοποίησης, μετά τα 18 τη γνώρισα.
Όσο γι αυτό που ρωτάς παρακάτω, δεν αναφέρομαι στην επαγγελματική αποκατάσταση. Απλά αναρωτιέμαι αν είναι δυνατόν να κάνω ευτυχισμένη μια γυναίκα από τη στιγμή που μέχρι πριν λίγα χρόνια δεν είχα καν κοινωνική ζωή. Ακούω σε πολλές συζητήσεις να κυριαρχεί η άποψη ότι κάποιος πρέπει να χει τις εμπειρίες του. Και δεν εννοώ μόνο το σεξ. Εννοώ να χει περάσει γενικά καλά στη ζωή του κατά διαστήματα.
Εγώ, για παράδειγμα, κανονικά θα ήθελα να κάνω τα ταξίδια μου , τα οποία δεν έκανα κατά το παρελθόν. Όμως, μια γυναίκα στην ηλικία μου θεωρώ πιο πιθανό να επιθυμεί στο κοντινό μέλλον να φτιάξει μια οικογένεια, ενώ εγώ ίσως να βρίσκομαι στη φάση που εκείνη βρισκόταν στα 30 της και στα 25 της. Βέβαια προφανώς και θα πάω με τα νερά της σε αυτή την περίπτωση, αλλά αυτό δεν ξέρω κατά πόσο θα βγει σε καλό μακροπρόθεσμα. Βέβαια μακριά το πάμε το πράγμα, αλλά έτσι το σκέφτομαι.
Εν ολίγοις, θεωρώ ότι η ανύπαρκτη κοινωνική μου ζωή κατά το παρελθόν δε μπορεί να μην επηρεάσει και το μέλλον μου, ακόμα και σε 2 χρόνια έχω βρει το δρόμο μου.