Originally Posted by
Geo12
Μετα απο ενα στρεσογόνο διάστημα πολλών μηνών το 2018, τα Χριστούγεννα του 18 ξεκίνησε το πανηγύρι με δύσπνοια ε μετά τα γνωστα επείγοντα, εξετάσεις ξανα εξετάσεις, τίποτα που να εξηγεί δύσπνοια , κακουχία ή καποια αρρώστια.
Αφού ψάχτηκα με παθολόγους, καρδιολ, πνευμονολόγους, βρηκα τελικά πνευμ. που μου εκανε εξετάσεις σε κατι μηχανήματα και μου έδωσε ενα εισπνεόμενο και ενα συμπλήρωμα αντιοξιδοτικο και με έπιασαν και πέρασε. Επισης τυχαία βρήκα κατι εστίες στην μαγνητικη εγκεφ,, που εκανα λόγω πονοκεφάλων έντονων. Ασχετων με δυσπνοια.
Εντωμεταξύ στο διάστημα αυτο των 2 ετων ειχα κακο υπνο, εβαζα 2 μαξιλαρια για να αναπνέω καλύτερα, ποναγε ο αυχένας μου απο την στάση στο κρεβάτι , ειχα κακη διάθεση, πίεση. Το βράδι στον υπνο πέφτει το οξυγόνο. Εμένα πάει απο 92-95%. Οταν ειμαι κρυωμενος 91%. Εχει τύχει και 87 για λίγο. Αυτο που συμπέρανα ειναι οτι οι τιμες δεν σχετίζονται ιδιαίτερα με το αίσθημα δύσπνοιας.
Η περίπτωση μου σχετίζεται με την οξείδωση του στρες στον οργανισμό.
Ανουλακι, αν έχεις την δυνατοτητα πήγανε. Καλυτερα κανονισε το μονη, αλλιως πες στους γονεις σου οτι θες να σε δει και πνευμονολογος.