Originally Posted by
Macgyver
ψυχιατρος/ψυχοθεραπευτης ειναι η πρωτη επιλογη , μια φορα ανα 15-21 μερες σε παιρνει ? ...το λεω αυτο γιατι ειχα τρομερους πονους στις αρθρωσεις των ωμων , σκεφτομουν να παω σε ρευματολογο/ορθοπεδικο , ελα ομως που περασαν με την ληψη αντκθλκων .......δλδ. ηταν ψυχοσωματικο.........νευρολογ� � πηγαινα και παω καθε τρεις μηνες , για την επιληπτικη κριση τον 7/20, αλλα δεν με βοηθησε στο ψυχολογικο κομματι, ουτε σκεφτηκε οτι οι πονοι στους ωμους μπορει να ειναι ψυχοσωματικο, δεν ηξερε καν , μονο να με εκνευρισει μπορεσε, αφου τουλεγα για την κτθλψη μου , ημουν στο οριο νευρικης καταρρευσης , τωρα οχι με την ληψη αντ/κων , και εγω του προτεινα τα αντικ/κα ( ηξερα ποια με πιανουν ) , εκεινος μουλεγε τις συνηθισμενες μ@#κιες , προσπαθηστε , καντε , βγειτε κλπ. τουλεγα δεν μπορω , εχω ακινητοποιηθει μετα την νοσηλεια μου για την επιληπτικη κριση , σαν να μην τακουγε ......ευτυχως που ειχα εμπειρια μεγαλη, και ηξερα τι μου γινοταν .....ενδοκρινολογο, δεν ξερω , δεν εχω παει ποτέ ....δεν ξερω γιατι σου χρειαζεται.....