Originally Posted by
Μπρουτάλ
Χαίρομαι ρε συ που εισπράτεις κάτι θετικό. Κάποια στιγμή βέβαια θα φας και σκατά γιατί μόνο τέτοια θα έχω. Θα είναι η στιγμή που θα θέλω να τα βγάλω μην υπολογίζοντας πως θα επιδράσουν και η τύχη σου θα σε έχει φέρει μέσα στην κατάσταση.
Χάος παντού και πάντα.
Το θέμα είναι να μαζεύουμε ότι ωραίο πέφτει μπροστά μας και να το κάνουμε κάτι. Να αυτό που είπες ήταν τέτοιο. Κι ας παρεξηγηθούμε που λες. Δεν πα να παρεξηγηθούμε;!
Όταν νιώθω καλά (ή όταν νομίζω ότι νιώθω καλά, ή όταν δεν νιώθω καλά και το ξέρω αλλά θέλω να νιώσω ότι είμαι καλά ή ακόμα να θέλω να προσποιηθώ ότι είμαι καλά)
και μπαίνω στο ίντερνετ
θα ποστάρω μια μαλακία χαϊδευτική, χαλαρή, σα να είμαστε στο ίδιο δωμάτιο και λέμε ότι μας έρχεται, συντονισμένοι όσο γίνεται και με προσπάθεια να ανταλλάσουμε γλύκες, χαλαρότητες, τέρψεις κλπ κλπ. Και μάλιστα όχι να καθόμαστε κόσμια ως παρέα σε ένα σπίτι καλεσμένοι. Αλλά σε σπίτι κολλητού με βγαλμένα παπούτσια και ξάπλα στους καναπέδες ή στο πάτωμα στη φλοκάτη (Εικόνες και φαντασιώσεις που ως όνειρο δεν έχει αλλάξει από την ηλικία των 17, 20, 25. Πριν από .....τόσα... χρόνια δηλαδή.
Αφού πληρώνουμε λεφτά για ίντερνετ μωρέ. Γιατί να μην αντλούμε ικανοποίηση και μόνο;