Γεια σας παιδια και από μένα ελπίζω να είστε όλοι καλά. Θέλω να μοιραστω και εγώ με την σειρα μου τι μου συμβαίνει μπας και νιώσω καλυτερα. Από τον Σεπτέμβρη με έπιασε το στομάχι μου και έτρεχα σε γιατρους μετά από γαστροσκόπηση μου βρήκαν πανγαστριτιδα και παλινδρόμηση. Ξεκίνησα αγωγή συνήλθα λίγο και μια μέρα πριν σταματήσω τα χάπια (να σημειώσω πως τα συμπτώματα έγιναν απλά λίγο πιο υποφερτά δεν έφυγαν ποτε τελείως) ξεκίνησαν οι έκτακτες. Πολλές και δυνατές. Πήγα σε καρδιολογο και μου βρήκε τάση για προπτωση βαλβίδας και ίσως μου λέει να τις κάνει αυτό. Το τρομερό είναι ότι ακόμα και μέχρι σήμερα αν ξαπλωσω από το την αριστερή μεριά παθαινω αμέσως έκτακτες. Γυρίζω από την άλλη και τέλος. Δεν ξέρω τι φάση. Επίσης κάτι που ξέχασα είναι ότι λόγο του στομαχιού και προφανως άγχους? με επιασαν και κάτι τέλειες κρίσεις πανικου στον υπνο όπου πεταγομουν με το που πηγαινε να με παρει ο υπνος λες και δεν είχα ανάσα και έπρεπε να σηκωθώ για να ανασάνω. Η αλήθεια είναι ότι επειδή έφαγα φρίκη με όλο αυτό προσπαθησα σταδιακά να ηρεμησω και λέω δεν παθαινεις τίποτα όλα είναι οκ και εξαφανίστηκαν αυτά στον υπνο αλλά τσουπ ήρθαν οι έκτακτες. Δυο φορες εχω ξυπνήσει κιόλας νιώθοντας ένα δυνατό κτυπο της καρδιας και μάλιστα σαν να είχε σταματήσει και μετά με το που άνοιξα τα μάτια έκανε ένα δυνατό κτουπ και μετά συνήλθα. Είμαι 31χρονων. Με έπιαναν και πιο μικρή που και που έκτακτες αλλά ποτε αυτό το πράγμα. Παιδιά θα το παρακολουθω και θα σας πω τι γίνεται μπας και βοηθήσει αυτό που θα πω και κάποιον άλλο. Απλά η γνώμη μου είναι ότι πρέπει ότι και να νιώθουμε να προσπαθουμε να ηρεμουμε τον οργανισμό μας. Κάνω ότι μπορώ. Δεν έχω καπνίσει ποτε στη ζωή μου δεν τρώω τηγανιτά και βλακείες δεν πινω καφε και κοκα κολα. Ίσως αυτό που παθαινουμε είναι σοκ του οργανισμού μας σε ότι βιώνουμε γενικά. Είναι κανείς που να τις νιώθει και στον υπνο?