Ο κοσμος ειναι πολυ αθλιος μερικες φορες ,ειδικα στα θεματα επικοινωνιας και παρεας η υποκρισια των ανθρωπων ειναι τεραστια! διοτι οταν βλεπουμε βιντεακια να γινοντε βαριαλ που δειχνουν παξεις αλληλεγγυης οπως καποιον ανθρωπο που ηταν στιγματησμενος ξαφνου να τον αγγαλιαζουν ολοι -προ κοροναιου- η, να δειχνουν οτι προιν φυλακισμενους τους παιρνουν στην δουλεια, κι ο κοσος συγγινειτε , κι αλλα τετοια! ταυτοχρωνα ομως οταν δεν υπαρχει καποια καμερα, οταν οι ανθρωποι ειναι στην ρουτινα τους και στην καθημερινοτητα τους εκει οπου βγαζουν το ραγματικο τους εαυτο ειναι ρατσιστες! ειναι αποτοομοι, φεροντε με αγενια, σαν ςιχα δουλεψει ταξι για καποιους μηνες ειχα παρατηρησει πολλες φορες τους ανθρωπους ποσο ασχημα φερονταν μεσα απο τις αντανακλαστηκες τους κινησεις, τις αυθορμητες τους αυτες που δειχνουν πραγματικα ποιοι ειναι και οχι αυτες που εχουν χρονο να σουλουπθουν ,να μακιγιαριστουν και να βγουν με την υποκρισια τους!
Ανατριχιασα σαν διαβασα φιλε μου οτι λες - " πριν δεκα χρονια ειχα γνωρισει μια κοπελα,,," πριν 10 χρονια???? ,ειναι αδιανοητο , και συγουρα δεν ειναι δικη σου μονο η αιτεια, αλλα με τον καιρο θα γινεται και ειναι πολυ λογικο, οταν εναν ανθρωπο δεν τον κανουμε παρεα, οταν μας βλεπει να ειμαστε ολοι μαζι χαμογελαστοι και σαν ερχετε κοντα μας να "σπαμε" τι περιμενουμε απο αυτον μετα?
Οταν ειμουν στην θεραπεια απεξαρτησης απο τα ναρκωτικα, θυαμαι οτι μας ελεγαν οτι ο ανθρωπος εχει αναγκη την επικοινωνια με αλλους ανθρωπους οπως τις βασικες αναγκες του, και η ελειψη αυτης του φερνει μεγαλα προβληματα υγειας! μαλιστα μεσα απο αυτην γιατρευαν την εξαρτηση μας, η μοναξια ειναι ασθενια, ειναι πολυ μεγαλη ασθενια και οταν βλεπουμε ανθρωπους να αποξενωνουν καποιον ανθρωπο ειναι σαν να ειναι καποιος με προβλημα αναπηριας στα ποδια του, η να ειναι με καροτσακι και να τον εχει παρει η κατηφορα, να κινδηνευει και εσυ να κοιτας αλλου, η χειροτερα, να τον κοιτας με απαξηωση.Ειναι ακριβως το ιδιο! οσο και αν ακουγεται υπερβολικο ειναι το ιδιο ! το ιδιο! τι ιδιο! Ντροπη λοιπον σε ολους σας! σε ολους μας! αλλα επειδη προσωπικα το εχω πολεμησει και το εχω αλλαξει αυτο! και ειμαι υπερηφανος που το εχω κανει! δεν παν να με λενε ψωνιο! ! ετσι λοιπον ντροπη σε ολους σας που αρρωστενετε τους αρρωστους!