Ηρεμηστικά δεν έχω...Μόνο εφεξόρ σκέτο...ξεραήλα
Printable View
Ηρεμηστικά δεν έχω...Μόνο εφεξόρ σκέτο...ξεραήλα
Quote:
Originally posted by vince
Κοίτα και επιστημονικά να το δεις το κρασί κάνει καλό στην καρδιά, η μπύρα στο δέρμα και είναι και άλλα βέβαια, ρακόμελο, λικεράκι κτλ.. (από whiskey και τέτοιες αηδίες δεν το πολυασκώ το άθλημα). Όλα αυτά βέβαια με μέτρο...
Κι εγώ επιστημόνικα μιλώντας πάντα...μόνο μπύρα προτιμώ κι από τις ελαφριές,Sol & Corona
Αν είσαι μπυρολάτρης πρέπει να κάνεις βόλτα απο μερικά μέρη της Ευρώπης...Τσεχία, Βέλγιο, Γερμανία....να δεις τι σημαίνει μπύρα...
Quote:
Originally posted by Winston_man
Βασικα αυτο που είναι σιγουρο ειναι οτι αν εχεις παρει ηρεμιστικα τυπου Ζαναξ και πιεις αλκοολ τοτε η επίδραση των ηρεμηστικων αυξάνει πολύ.
ειναι ηρεμιστηκα λοιπον τα ζαναξ.μαλιστα.
εγω απο την στιγμη π λενε οτι ΔΕΝ πρεπει να πινουμε αλκοολ δεν πινω ουτε για πλακα.
Παντως αποτι ξερω υπάρχει και μη αλκοολούχος μπύρα. Φυσικα δεν υπάρχει συγκριση με τη κανονικη αλλα απο το ολότελα... ;)
Έζησα Γερμανία για 1 χρόνο και δούλευα σε bar...Πίστεψε με έχω δοκιμάσει απίστευτες μπύρες!!!Αχχχχ τί μου θύμησες!Quote:
Originally posted by vince
Αν είσαι μπυρολάτρης πρέπει να κάνεις βόλτα απο μερικά μέρη της Ευρώπης...Τσεχία, Βέλγιο, Γερμανία....να δεις τι σημαίνει μπύρα...
Γερμανική όσο θυμάμαι Krombacher και μερικές άλλες ...ξανθιές κυρίως...για τους γευσιγνώστες της μπύρας..
ο κιθ λεντερ ειχε παρει ζαναξ.ασχετο.....ο καθενας με τον πονο του λολ
Quote:
Originally posted by panikoula
Καλά αυτά τα είπαμε κι εχθές Πανικούλα μου!!!
Ο Λεντζερ ειχε παρει κοκτειλ φαρμακων οχι μονο ηρεμιστικαQuote:
Krystal Weitzen,Heffe Weitzen,Alt beer,Dunkel Weitzen,Bitburger ktl ... miam miam
Ωραίος!
Quote:
Originally posted by Winston_man
Ο Λεντζερ ειχε παρει κοκτειλ φαρμακων οχι μονο ηρεμιστικαQuote:
Πες τα βρε Winston ότι ο άνθρωπος κατέβασε μισό φαρμακείο,επειδή η Πανικούλα νομίζει ότι πήρε 1 ζαναξ και τα τίναξε...
Σας ευχαρηστω αν και διαβασα οτι πηρε ενα ντεπον,ενα ζαναξ ενα υπνοτικο και ενα αντισταμινηκο.τεσπα.πυστεω να μην παθω κατι οταν περνω ενα ζαναξ των 0.25 μιλιγκραμ.δημητρη χθες τα ειπαμε η σημερα?ρε εχω προβλημα μνημης.νομιζα το πρωοι μιλαγαμε....
Εχθές Πανικούλα μουQuote:
Σας ευχαρηστω αν και διαβασα οτι πηρε ενα ντεπον,ενα ζαναξ ενα υπνοτικο και ενα αντισταμινηκο.τεσπα.πυστεω να μην παθω κατι οταν περνω ενα ζαναξ των 0.25 μιλιγκραμ.δημητρη χθες τα ειπαμε η σημερα?ρε εχω προβλημα μνημης.νομιζα το πρωοι μιλαγαμε....