Originally Posted by
giorgos panou
φιλε συνονοματε καλησπερα, πρωτα απο ολα τα οσα περιγραφεις δειχνουν οτι μονο με εσενα εχει μια μοναδικη ικιοτητα και με κανενα αλλον αρα ειναι δεδομενο οτι κατι θελει απο εσενα , το ζητημα ειναι φιλε μου το τι ?. Εαν ηταν αρκετο καιρο στην δουλεια θα ελεγα οτι λογικα σου την πεφτει ,αλλα οτι ειναι πρωτη μερα ειναι πολυ παραξενο και ταυτοχρονα πολυ επικυνδηνο .
Σχετικα με την ανησιχια σου ,εαν δλδ σκεφτεσαι εσυ υπερβολικα κι οτι κολας με τις κινησεις θα σου πω κατις, οι γυναικες φιλε μου ειναι χιλιαδες φορες παραπανω απο εμας κολημενες με τις λεπτομεριες και με την γλωσσα το σωματος ,αν δλδ ηταν γυναικα στην θεση σου θα ειχαν περασει απο το μυαλο της χιλιαδες σκεψεις πολυ πιο νωρις και με πολλα παραπανω ατομα θα το ειχε κουβεντιασει! αρα μη νιωθεις ψωνιο καθολου! διοτις εισαι παντρεμενος και πρεπει να προσεχεις ,να σκεφτεις εαν ειναι καμια παγιδα μεχρι εαν ειναι καποια που σε γουσταρει με τρελα! ,οσο για αυτα που τις πεταγες, να ξες οτι παλυς εχει καταλαβει το τι και πως την βλεπεις εσυ πρωτου καν εσυ εχεις προλαβει να ξανα σκεφτεις τι θα της πεις! διοτι οταν αναφερεις σε μια γυναικα που δεν την ξερεις οτι εχει ανδρα, καταλαβαινει οτι ενδιαφερεσαι να μαθεις εαν εχει ανδρα, αρα σε ενδιαφερει να μαθεις εαν ειναι ελευθερη!,κι της λες μετα για εσενα ,αρα της κανεις ξεκαθαρο οτι εσυ, θελεις απλα "περιπετιουλες" αχ βρε Γιωργο! αχ βρε Γιωργο!! και εγω της εκκλησιας ειμαι αλλα οταν γουσταρεις μια γυναικα δεν κνεις τετοια λαθη! στην αρχη δειξαι οτι την γουσταρεις!! βγαλε την βερα σου! και μετα το πρωτο φικι φικι εξηγησε της οτι εχεις οικογενεια, οτι εγινε πανω στην μεθη της ομορφια της! της λαμψης της! και οτι αμαρτησες λογο του οτι ειναι αξιζει να τιμορηθεις για αμαρτημα αρκει που εισουν μαζι της! και μετα ομως θα πρεπει να πας για πραγματικη εξομολογηση ,διοτις φιλε μου ο γαμος ειναι ιερο πραγμα και δεν πρεπει να τον προσβαλουμε, εχει δωθει ορκος εν οψει κυριου!