Originally Posted by
giorgos panou
Καλησπερα ,ΡΕΜΕΝΤΥ! , δεν ειναι ολα τοσο ακραια, η δλδ θα ειναι ομοφυλοφιλος η θα ειναι μονο με γυναικες, δεν ειαι ετσι τα πραματα, υπαρχει ενα τεραστιο ενδιαμεσο σε οσα λες.Υπαρχουν ανδρες που αρεσκοντε και στα δυο, μετα εαν ειναι τραβεστι οπου εχουν κανει αλλαγη φυλου,δεν θεωρειτε πλεον οτι ειναι ομοφυλοφιλικη πραξη.Για αυτο και την ρωτησα καποιες λεπτομεριες με τις σεξουαλικες προτιμησεις του ανδρος της. Δεν ειναι κρυο η ζεστη. ΡΕΜΕΝΤΥ, ως ανδρας θα στο πω γνωριζω παρα πολλους οικογενειαρχες ανδρες, ανδρες οπου οι γυναικες τους υπηριφανεβοντε για την αρενοποτητα των ανδρων τους οι οποιοι στο παρελθον ειχαν παει με τραβεστοι, σημερα δεν εχουν κανενα απολυτος θεμα με την σεξουαλικη τους ταυτοτητα. Προσωπικα δεν θα ντρεπομουν να ελεγα οτι ειμαι ομοφυλοφιλος απεναντιας νομιζω οτι δεν πρεπει να κολαμε, αλλα εχω προσπαθησει και εχω κανει σεξ με τραβεστι, αλλα δυστυχως δεν μπορουσα ενιωσα ασχημα και δεν ειχα καμια σεξουαλικη ορμη, αυτο δεν παει να πει οτι εαν μπορουσα τοτες και εκανα σεξ οπως εκαναν τοσοι αλλοι οτι θα ειμουν γκει!! Εξαλου η κοπελα λεει οτι ο ανδρας της το εχει κανει πολυ λιγες φορες! και οτι η ιδια δεν τον ικανοποιουσαι σεξουαλικα!
Ilios ,αν θες απαντησεμου στις λεπτομεριες που σου ρβτησα σχετικα με τις σεξουαλικες προτιμησεις του ανδρα σου, ειναι πολυ σημαντικο εαν οι τραβεστοι οπου πηγαινε ειχαν κανει αλλαγη φυλου, η οχι. Οπως θα πρεπει να καταλαβεις και οτι οι τυψεις που ειχε ο ανδρας σου ισως τον εκαναν να μην εχει θαρρος να σου ζητησει να γινεις πιο ερωτικη μαζι του, πολλες φορες οταν οι γυναικες παντρευεστε , παρατατε την εμφανηση σας, μερικες γυναικες αφηνουν τελειος τον ερωτισμο και την ηδωνη νομιζωντας οτι οι ανδρες τους δεν εχουν πλεον αναγκη, αυτο φερνει πολλους ανδρες να αναζητουν δυστυχως εξω απο την οικογενεια ενα υποκαταστατο μονο ομως του τομεα σεξουαλικης ικανοποιησης.
Νομιζω οτι πρεπει να προσπαθησεις πρωτα να δεις εαν σωνεται ο γαμος και μετα να τον σπασεις. Οσο για το οτι εχετε πολα που σας ενονουν θα ειναι λιγο δυσκολο στην αρχη, ειδικα οταν θα εχετε ιδια δουλεια ,αλλα γνωριζω ζευγαρια οπου βρηκαν λυση και χωρησαν μια χαρα, μην σε τρομαζει η αλλαγη ζωης οπου μπορει να πρεπει να κανεις,αλλα νομιζω οτι πρεπει να ειναι ως δευτερη επιλογη.