Originally Posted by
Macgyver
Εχω παρει ολα ταντικαταθλιπτικα , δεν εχω δει ποτε αποτελεσμα , τακοψα μαχαιρι χωρις παρατραγουδα ( το οποιο δεν συνιστω ) , και αντε ναχουν σε καποιους 10-20% αποτελεσμα , σεμενα ειχαν καλο αποτελεσμα για μονο 3 μηνες το 2010 , δλδ . δεν ειναι η λυση , την λυση θα την βρεις μονη σου , κι εγω την βρηκα μονος μου , δεν ακουγα κανεναν , δεν θα την πω , γιατι ξερω οτι δεν εισαι ετοιμη νακουσεις , ουτε εγω ημουν .......ουτε ψυχοθεραπεια συνιστω , αλλα ειναι οκ, αν νομιζεις οτι σε βοηθαει, καντηνα .......μακρια απο φαρμακα τουλαχιστον .......πιστευεται οτι εχουν αποτελεσμα , σωστη η ορθογραφια μου .......πιστευεται......δλδ μαλλον στο πλασιμπο παει η δουλεια ......ειναι περιεργο τι παιχνιδια μας παιζει το μυαλο μας ......
θα διαφωνησω με την αγαπητη μαριλου οτι μια φορα κτθλπτκος , παντα κτθλπτκος .......εγω που σκεφτομουν , ' ελα μωρε ' , ολοι ειστε κατα φαντασιαν κτθλπτκοι, μονο εγω εχω την ασθενεια κτθλψη ' , τελικα κι εγω ημουν ενας απο αυτους ....
το μονο οτι η ' ασθενεια ' κτθλψη μου στερησε πολλα χρονια απ την ζωη μου ......