Originally Posted by
Marilou
Δεν σου κόβονται τα πόδια ?Δεν τρέμουν τα γόνατα σου?
Δεν νοιωθεις σαν να καιει το κεφάλι σου και να μουδιάζεις ,παραλυεις ολόκληρος ?
Δεν περπατάς και από την συνεχείς πίεση και φόβο νομίζεις ότι παθαίνεις σαν επιληπτικός κρίσεις και θα πέσεις κάτω ?
Ειδικά όταν είσαι σε κόσμο?
Ξέρεις πόσα μπορώ να σου πω τέτοια ?
Πολλά ...ατελείωτα που τα περισσότερα μπορεί και να τα έχω ξεχάσει γιατί μέχρι και λυποθυμικο επεισόδιο μου έφερνε ο συγκεκριμένος φόβος μου ..Πάνε και χρόνια αλλά κάποια πραγματικά ήταν εφιαλτικά και δεν ξεχνιούνται ..
Τόσο το είχα θρέψει και το είχα αφήσει να μεγαλώσει εγώ ...
Πάρε τον χρόνο σου και εδώ μέσα να ξέρεις ότι δεν είσαι ο μόνος που τα νοιωθεις αυτά και σιγουρα σε πολλούς δεν είναι άγνωστα ......
το μόνο που θα σε βοηθήσει είναι κάθε φορά που θα σε επισκεφτεται ο φόβος και ο πανικος σωματοποιημενος να προσπαθείς να θυμηθείς ότι δεν ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ .
Δεν έχει αυτός την δύναμη ,αλλά το μυαλό σου ...
Να περνεις βαθιές ανάσες ,ήρεμες και να μετράς ενδιάμεσα σε αυτές .
Όσες χρειάζεται μέχρι να ηρεμήσεις ...
Στην αρχή θα είναι αρκετές μπορεί να νομίζεις ότι δεν σου φτάνει ο αέρας ..Μετά όμως θα λιγοστεύουν και θα ηρεμείς όλο και περισσότερο .
Μην πιέζεσαι για οτιδήποτε όμως ..Όταν νοιώσεις έτοιμος τότε να μιλήσεις και να το βγάλεις από μέσα σου .
Οι γονείς σου ξέρουν και απλά σε καθησυχάζουν ή απλά δεν έχουν ιδέα και θέλουν να σε ηρεμήσουν με αυτό τον τρόπο?
Το σωστό σου λένε μην νομίζεις ,απλά εμείς εκείνη την ώρα δεν το θεωρούμε αρκετό .
Προσπαθούν να σε ηρεμήσουν .Τι θα προτιμούσες γονείς οι οποίοι θα σου έλεγαν λόγια εκείνη την στιγμή που θα σε τάραζαν και θα δυναμωναν και άλλο τους φόβους σου ?
Αλήθεια εσύ εκείνη την στιγμή ,ακόμα και τώρα που λες ότι είσαι έτσι ,τι πιστεύεις ότι θα ήθελες να ακούσεις ?
Τι νομίζεις ότι θα σε έκανε να νοιώσεις ασφάλεια ?
Αν νομίζεις ότι πιέζεσαι με όλα αυτά που σε ρωτάω μην απαντήσεις καθόλου .
Ας το ...μόνο όταν είσαι έτοιμος ...