Άρσι, είπα δεν έχω κανέναν στο ΦΙΛΙΚΟ μου περιβάλλον που να έχω μιλήσει για το θέμα. Όχι σε κανέναν γενικώς. Ο πατέρας μου και η μάνα μου δεν ξέρουν τίποτα για τις ανησυχίες μου. Ξέρεις οι ψυχίατροι αν δεν θες εσύ δεν λένε ΤΙΠΟΤΑ στους γονείς σου για αυτά που συζητάτε στο γιατρείο πέραν του \"είναι καλά\" ή \"δεν έχει πρόβλημα\" ή γενικώς την εικόνα του για σένα. Λόγω ιατρικού απορρήτου. Είπα ότι έχω εξεταστεί από Νευρολόγο-Ψυχίατρο και δεν μου βρήκε τίποτα.
Πρώτον αυτό.
Δεύτερον, ο λόγος που μου δημιουργούν αλλεργία όλοι αυτοί ΕΙΠΑ ότι είναι ακριβώς αυτό. Ότι μέχρι τώρα δεν έχω καταφέρει τίποτα. Η \"αλλεργία\" μου αυτή προέρχεται από την αγανάκτηση μου. Δεν κατάλαβα που κόλλησες... Η Σοφία επίσης μίλησε για ψυχοθεραπευτή και όχι για Ψυχίατρο που επισκεπτόμουν εγώ.
Διάβασε λίγο προσεκτικά γιατί υπάρχουν λεπτομέρειες που αγνοείς. Ο λόγος που πήγαινα εγώ σε ΨΥΧΙΑΤΡΟ και όχι σε ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ (όπως μου σύστησε η Σοφία) ήταν επειδή σκεφτόμουν ότι πάσχω από κάποια διαταραχή που χρειάζεται κάποια φάρμακα τα οποία ένας ψυχοθεραπευτής δεν θα μπορούσε να μου γράψει. Δεν μου έγραψε τίποτα και όπως έγραψα και παραπάνω δεν ξέρω καν αν αυτό που έκανα είναι κάποια ψυχοθεραπεία (γενικώς υπάρχουν πολλές \"τεχνικές\" και δεν είναι ψυχοθεραπεία να πας να και αραδιάζεις τις σκέψεις σου και ο άλλος να σε κοιτάει κουνώντας το κεφάλι). Οι ψυχίατροι μπορούν να προσφέρουν τις ίδιες τεχνικές ψυχοθεραπείας με τους ψυχοθεραπευτές βέβαια αλλά νομίζω εξήγησα το γιατί πήγα σε ψυχίατρο...
Ύστερα, φταίω που έγραψα ότι έχω περάσει περισσότερες ώρες στον ψυχίατρο από ότι στο σπίτι μου όμως είναι η αλήθεια. Διότι από τότε μέχρι σήμερα είχα κάποια πρόοδο και δεν φαντάζεσαι ΠΟΣΟ μπερδεμένος ήμουν τότε... με μία ώρα το ραντεβού δεν προλάβαινα να εξηγήσω τίποτα... έχω γίνει καλύτερα τώρα πια βέβαια αλλά μικρή πρόοδος...