Quote:
Originally posted by Φοίβη
Κι όμως, η λέξη \" έφταιξα\" κοσμεί ήδη την τέταρτη αράδα απο το πρώτο της ποστ.
Απο κει και πέρα, τι εννοείς όταν λες : \"αναγνωρισε καποια δικα της λαθη, αλλα σπανιως εκειπου επρεπε, συνηθως καπου διπλα..\"? Ξέρεις εσύ καλύτερα απο εκείνη ποιά είναι τα λάθη της και πού ακριβώς θα έπρεπε να τα αναγνωρίσει? Γιατί εγώ ειλικρινά δεν ξέρω, καθότι είμαι έξω απο το χορό.
Όσο για τη σωστότερη στάση, συμφωνώ μαζί σου οτι εφόσον βγήκες έξω απο τα ρούχα σου με όσα διάβασες, για τους δικούς σου λόγους, καλά κάνεις και είσαι απόλυτα ειλικρινής μαζί της. Σαφώς και δεν επιδοκίμάζω το ψεύτικο χάιδεμα αυτιών.
Απο την άλλη, ομολογώ οτι δεν είχα καταλάβει οτι αυτό το εχθρικό ύφος είναι για εσένα ένας τρόπος να παρακινήσεις έναν άλλο άνθρωπο να αναγνωρίσει τη συμμετοχή του στο πρόβλημά του, ούτε οτι προσπαθούσες να γλιτώσεις την aenaon απο το να ξαναζήσει μια παρόμοια κατάσταση.
Αν αυτές είναι οι προθέσεις σου εγώ δεν τις αντιλήφθηκα. Χαίρομαι όμως που τις έκανες σαφείς με αυτό το μήνυμα.
ναι, μονο που απο τα επομενα λογια της φαινεται οτι αυτο το \"εφταιξα\" ηταν σαν την γνωστη απαντηση των καλλιτεχνων οταν τους ρωτανε το μεγαλυτερο τους ελαττωμα, που απαντανε\"το οτι ειμαι καλος και με πατανε ολοι\".....