Καλησπέρα. Ευχαριστώ για την απάντηση σου.
Γενικά ο κόσμος εδώ και πολύ καιρό από τότε που έχει ξεκινήσει η οικονομική κρίση έχει γίνει πολύ απότομος και κακός. Την λέξη τρελός την αναφέρουν συνέχεια, μεταφορικά πάντα, χωρίς να υπάρχει λόγος πιστεύω. Το έκανα παλιά και εγώ όταν ήμουν ποιο νέος στα 20 μου από το 2010. Δεν έχω κάνει κάτι που να αποδεικνύει ότι είμαι τρελός. Αντ’αυτού κάποιοι λένε ότι είμαι ο ποιο τετράγωνος άνθρωπος που γνώρισαν.
Για του κρότους και τις λάμψεις έχεις πολύ δίκιο. Αυτά ακούω όταν δεν μπορώ να κοιμηθώ. Γενικά δεν τα ξέρω καλά όλα αυτά γιατί είναι καινούργια για εμένα και δεν μπορώ να εκφράσω σωστά τα συμπτώματα.
Όσο για τους πόντους στην πλάτη πιστεύω τα έχω αυτά λόγω αγυμνασίας, διότι δεν ήμουν ποτέ γυμνασμένος. Εδώ και καιρό ξεκίνησα και κάνω μονόζυγο και οι πόνοι φεύγουν σιγά σιγά ή τους νιώθω πολύ λίγο.
Θέλω και θα πάω σε ψυχίατρο, αλλά ήθελα την γνώμη σας γιαυτα που νιώθω. Λόγω άγνοιας το τι μπορεί να θεωρηθεί σύμπτωμα ψυχικής αρρώστιας, ήθελα να τα συζητήσω με ανθρώπους που ξέρουν από αυτά για να δω τι είναι σύμπτωμα ψυχολογικών ή απλώς ένα σύμπτωμα που μπορεί να ξεπεραστεί με γυμναστική και καλή διατροφή.
Θα γράψω περισσότερα για τα συμπτώματα που πιστεύω ότι μπορεί να έχω.