Originally Posted by
Ariel96
Καλησπερα Redemy,
Εγω ειμαι 25 χρονων, ναι εργάζομαι σε γραφειο κ παραλληλα εχω δουλεια μεσω ιντερνετ με μπιζού. Ο αρραβωνιαστικός μου ειναι υπεροχος ανθρωπος κ εχω πολυ καλες σχέσεις με τπυς γονεις του κ επισης σκεφτόμαστε να παρουμε σπιτι κ μετα να κανουμε γαμο...
Λες οτι πρεπει να παω Εε; Δηλαδη να το ρισκάρω; Συγνωμη που ρωτα, ειμαι σε πολυ κακή ψυχολογική διαθεση αυτην την στιγμη κ δεν σκεφτομαι καθαρα. Η μανα μου απο τοτε που ημουν 12 ετων, το 2007 η μπαμπας μου πηρε σύνταξη κ επαθε κατάθλιψη επειδη σταμάτησε απο το μαγαζι. Με τοσες φωνες στο σπιτι κ ολα αυτα που συνέβησαν, σταμάτησα το σχολειο για ενα διάστημα γιατι με φωναζε κ μου φερόταν ασχημα λέγοντας μου πως εγω ευθύνομαι για την αρρωστια του πατερα μου. Εκανα να συνέλθω 2 χρονια κ μετα ξανα συνέχισα το σχολειο. Ημουν δυνατή σε ολο αυτο κ παντα μα παντα ευθυνόμουν εγω σε οτι κι αν συνέβαινε στο σπιτι. Πχ., οταν ειχε νευρα η δεν ειχε τσιγαρα να καπνίσει, με εβριζε, με κλείδωνε εξω κ κοιμομουν στο κουζινάκι (ενα δωματιάκι που το ειχε να μαγειρεύει), κοιμομουν στο κρυο χωρις κουβέρτα κ το πρωι με πετουσε την τσαντα κ πηγαινα στο σχολειο. Αλλες φορες κοιμομουν εξω στα παγκάκια κ το πρωι δεν πηγαινα καν σχολειο, πηγαινα έπινα καφε εξω κ μετα γυρνούσα σπιτι. Εχω περασει τα πάθη του Χριστού εκει μεσα. Συγνωμη αν σε κούρασα, ειναι πολλα που εχει κανει.. Αα ναι κ ενα αλλο.., οταν με γνώρισε το αγορι μου ημουν 38 κιλα γιατι στον αδερφο μου έφτιαχνε ολα τα καλούδια κ εγω ετρωγα ενα μπολάκι που τρωνε τα μωρα μακαρονια απο χθες πχ η απο 3 μερες ψυγείου. Ασε εχω περασει πολλα