Καλό βράδυ παιδιά. Βλέπω οτι η ζέστη έχει αρχίσει να βαράει στο κεφάλι.
Panikoula & Skiaxtro καλά να περάσετε..
Printable View
Καλό βράδυ παιδιά. Βλέπω οτι η ζέστη έχει αρχίσει να βαράει στο κεφάλι.
Panikoula & Skiaxtro καλά να περάσετε..
Μια πλακα εκανα για να τον κανω να γελασει.σκιαχτρο συγνωμη δεν ηθελα να σε τσαντησω.:(
εχω φαει το βρισιμο της ακρουδας 2 μερες τωρα ελεος!!!να πας να γαμηθεις εσυ !!!
Νομίζω πως καλό είναι, να έχουμε περισσότερη ευαισθησία στο τι μπορεί να είναι αστείο και τι όχι για τον άλλο, γιατί όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε και αν μη τι άλλο η ευαισθησία θα έπρεπε να περισσεύει, ειδικά σε εμάς.
Αφήστε τις ...ευχές μεταξύ σας λοιπόν:) και δώστε τα χέρια
γιατι θα πρεπει? ειδικα σε εμας?Quote:
Originally posted by anwnimi
Νομίζω πως καλό είναι, να έχουμε περισσότερη ευαισθησία στο τι μπορεί να είναι αστείο και τι όχι για τον άλλο, γιατί όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε και αν μη τι άλλο η ευαισθησία θα έπρεπε να περισσεύει, ειδικά σε εμάς.
Εμείς δεν οφείλουμε να είμαστε περισσότερο ευαισθητοποιημένοι, έχοντας βιώσει στο παρελθόν ή βιώνοντας στο παρόν ανάλογα ή παρόμοια προβλήματα στον ψυχισμό μας;
Δυστυχώς δεν είναι όλοι τόσο καλοπροαίρετοι όσο εσύ..ούτε αξίζουν όλοι την ευαισθησία των άλλων..τουλάχιστον όχι πάντα..Quote:
Originally posted by anwnimi
Αφήστε τις ...ευχές μεταξύ σας λοιπόν:) και δώστε τα χέρια
Θα έλεγα μάλιστα πως μερικοί αξίζουν αυτό που θα πάθουν..
Θα έλεγα ότι μερικοί αφήνουν να τους ταλαιπωρεί αυτό που έπαθαν, το χρησιμοποιούν και δε βλέπουν πιο πέρα.
Σαν να αποποιούνται την ευθύνη του εαυτού τους μου μοιάζει.
Τώρα το κατά πόσο αξίζουν ή όχι την ευαισθήσία μας, το σημαντικότερο είναι οι ίδιοι πρώτα να σέβονται τον εαυτό τους...
Από την άλλη, ίσως αν δουν ευαισθησία ή και σεβασμό που δεν διεκδίκησαν, ίσως αυτό να επιφέρει μια αλλαγή...Αν το θέλουν.
ΧΑΑ0ΧΑ0ΧΑ οχι μονο μου αρεσε η ιδεα...θα την επερνα και τηλεφωνο 5 η ωρα το πρωι να της βαλω το παρακατω τραγουδι!!!Quote:
Originally posted by Skiaxtro
Λοιπον θελω να ακουσω εμπειριες απο τις ερωτικες σας σχεσεις που αποτυχαν λογο της ψυχωσεις σας.Εγω να σας πω μια εμπειρια απο διαφορες που ειχα.Σε μια κοπελα μου της εβαψα την πορτα με εναν πουτσο και το γαμιεσαι υστερα απο μια κριση που εφαγα.Αυτο ηταν στα σταδια που δεν ειμουν καλα.Αυτα βεβεα εχουν περασει μιας και ειμε σε αρκετα καλη κατασταση και μπορω και κανω μια χαρα σχεσεις
http://www.youtube.com/watch?v=eP_JwU5Avcg&feature=related