Originally Posted by
VictoriaSkG
Καλημερα και απο μενα . Αρχικα να ερθω να ρωτησω την ηλικια σου ? ποσο εισαι ? το 96 στο νικ νειμ αντικατροπτιζει το ετος γεννησης ? τοτε σε κανει 25 ετων . Εγω παλι ειμαι της γνωμης πως οταν τον αλλο τον γουσταρουμε τρελα η χημεια στο σεξ ειναι δεδομενη , βεβαια δεν ειναι παντα κανονας αυτος , ομως σε γενικα πλαισια αυτο που θα μπορουσε να αρει την ερωτικη επιθυμια μας ειναι μια καποια ειδους συστολης η ακομα και ντροπης απεναντι στο αλλο ατομο . Ειπες οτι παραγνωριστηκατε ολο αυτο το διαστημα της καραντινας , ισως σε σενα λειτουργησε ανατρεπτικα και απο εκει που ηταν ο ερωτικος σου συντροφος εγινε ξαφνικα ο συμβιος σου σε σημειο που δεν μπορεσες να αντεξεις , οποτε και ξενερωσες. Βεβαια θα μου πεις οτι απο την πρωτη φορα δεν ηταν καλο το σεξ ... η αληθεια ειναι πως απο την εμπειρια μου , οποτε το σεξ ηταν χαλια απο την αρχη , παρεμεινε και χαλια στη συνεχεια αλλα κυριως επειδη δεν γουσταρα εγω τα συγκεκριμενα ατομα και δεν ενοιωθα χημεια . Εχει τυχει να ερθω σε οργασμο με ατομο που εκανα σεξ μονο για ενα βραδυ επειδη ταιριαξαν τα χνωτα μας απο την πρωτη ματια που λενε . Εχει τυχει να μεινω σε σχεση 4 χρονια και πραγματικα καψουρεμενη και ενω ενοιωθα καποιου ειδους ικανοποιηση να μην ολοκληρωσω ποτε , οταν πηγα με καποιον αλλο ηρθε το αναμενομενο αποτελεσμα . Με τον αντρα μου τελειωσα μαζι του απο την πρωτη φορα που καναμε σεξ . Ωραια και η αγαπη , ειναι υπεροχη , ομως οταν εγω στα 46 μου χρονια νοιωθω οτι ειμαι ακομα παρα πολυ νεα για να μην νοιωθω ερωτευμενη και να δινομαι ολοκληρωτικα στον ανθρωπο μου , ποσο μαλλον εσυ που εισαι τοσο μικροτερη μου . Θα επρεπε να ειναι ανατρεπτικος παραγοντας για να εισαι με καποιον αντρα που δεν σε ικανοποιει ερωτικα και δεν σε απογειωνει στο σεξ . Σκεψου αμα εισαι ερωτευμενη με αυτον τον ανθρωπο , αμα τον γουσταρεις τρελα , αμα τον ζηλευεις , αμα πιανεις τον εαυτο σου να τον σκεφτεται και ολα αυτα τα οποια θα μπορουσαν να λειτουργησουν ερωτικα και απογειωτικα . Και ναι , μετα συζητησε το μαζι του , μοιρασου τις ανησυχιες σου και αποκαλυψε του πως δεν μπορεις να τελειωσεις . Ισως να συζητησετε με ποιο τροπο θα μπορουσε εκεινος να σε κανει να ερθεις σε οργασμο με αλλους τροπους . Ομως θα πρεπει να εισαστε ειλικρινεις ο ενας με τον αλλο . Το σεξ δεν ειναι ταμπου , ισα ισα ειναι οτι πιο υγιες να μπορεις να συζητας και να βρισκεις τις ισορροπιες σου με το συντροφο σου . Μην ντρεπεσαι να κανεις μια τετοια συζητηση , θα σε γλυτωσει και απο χρονο αλλα και απο πολυ κοπο .