Το πάτησα αλλά δεν καταλαβαίνω πώς γράφω κάτι. Για πες. Τι είναι αυτό δίπλα δεξιά από κει που γράφουμε; Αυτό που κοκκινίζει όταν το πατάμε
Printable View
Το πάτησα αλλά δεν καταλαβαίνω πώς γράφω κάτι. Για πες. Τι είναι αυτό δίπλα δεξιά από κει που γράφουμε; Αυτό που κοκκινίζει όταν το πατάμε
Σου γραφω στο τσατ μπορεις να γραψεις ή χρειαζεται να κανω καποια ενεργεια εγω?
Θελω τουλαχιστον εναν για να δω τη λειτουργικοτητα, μπορουσες να γραψεις Niels? Οποιος μπαινει του δινει και ενα τυχαιο ονομα
Το τσεκαρα μονος μου δουλευει (εκανα incognito παραθυρο στο browser γιατι στο αλλο ημουν log in μεσα μιας και εγω το εφτιαξα). Γραφεις κανονικα. Δεν ξερω για ποιο κοκκινο λες.
Βγαινω οσοι μπουν και συζητησουν, μαλλον δουλευει κανονικα.
Θα συμφωνήσω και εγώ για μεσσετζερ.οποιος θέλει μπορει να μου στείλει προσωπικό μηνυμα να ανταλλάξουμε μεσα.
Υγ το προφιλ μου ειναι κανονικό
Συγγνώμη μετά ξεχάστηκα και δεν είδα τα μηνυματα. Για να γράψω πρέπει πρώτα να πατήσω στο justforfun κλπ group. Και γράφω και δεν βρίσκω enter.
το Enter του πληκτρολογιου. Μπαινεις απο κινητο? Εχει διπλα απο εκει που γραφεις ενα βελακι και το πατας δεξια ειναι
Μπηκα για λιγο και ειπα καλημερα με καποιον :) Τεσπα τωρα βγαινω, γιατι δεν καθομαι στον υπολογιστη. Εαν σας προβληματιζει το ονομα που σας δινει που ειναι τυχαιο και το θυμαται ομως μετα, κλικ πανω στο ονομα σας και αλλαζει σε οτι θες
Έκανα register, άλλαξα το όνομα σε Niels αλλά μετά σε έχασα τελείως
Απλωνα κατι ρουχα, ξαναμπαινω
Χα εχει αρχισει να εχει λιγη κινηση το τσατ. Μπηκε ενας νεος και του εδωσε το ονομα Babylips LoL . Δεν μιλησε ομως εφυγε. Οποιος θελει να αλλαξει ονομα κλικ πανω στο ονομα του και βαζει οτι θελει οπως ειπα :)
Φευγω τωρα, το λεω απλα γιατι εχουν αρχισει και μπαινουν. Τωρα δεν ειναι κανεις αυτη τη στιγμη. Ελπιζω να συναντηθειτε δυο ή και παραπανω και να συζητησετε. Βαζω και το λινκ του τσατ παλι για να μην ψαχνει καποιος ολο το νημα μιας και εχουν γραφτει αρκετα μηνυματα
https://xat.com/JustForFunHaveAGoodTime
Erin
καλησπέρα.
Πριν ψαχτείς για νέες γνωριμίες, αρχικά μπορείς να αξιοποιήσεις τον ευρύτερο κύκλο σου.
Πχ μπορείς να κοιτάξεις τους φίλους σου στο facebook (εάν έχεις fb).
Υπάρχει κάποιος που κάποτε τα λέγατε ωραία, ή θα μπορούσατε να τα πείτε ωραία αλλά δεν έτυχε να γνωριστείτε πολύ. Και ας είναι μακρινος γνωστός.
Δεν είναι κακό να προτείνεις ένα καφέ ή καλύτερα μια εξοδο σε ένα ενδιαφέρον event να πάτε μαζί.
Δεύτερη λύση είναι να κοιτάξεις λίγο τις κοινότητες. Αυτό θέλει λίγο ψάξιμο, στο τι σε ενδιαφέρει και εσένα.
Για παράδειγμα υπάρχει σύλλογος της τάδε μοτοσικλέτας, υπάρχουν οι ποδηλάτες, υπάρχουν οι πολιτικές παρατάξεις, υπάρχουν κοινότητες όπως το larp για αυτούς που τους αρέσουν τα παιχνίδια φαντασίας κλπ.
Για μένα εκεί είναι αρκετά εύκολο να γνωρίσεις κόσμο.