Στον ύπνο μου δεν ξυπνάω από αυτό, αλλά κοιμάμαι με ανοιχτό στόμα εδώ και πολλά χρόνια. Η ΩΡΛ μου έχει πει ότι έχω στραβό διάφραγμα και μου είχε πει πως μόλις φτάσω πχ 40 ίσως χρειαστεί να το χειρουργήσω. Ο καρδιολόγος μου εμένα δεν μου είχε πει κάτι ανησυχητικό αλλά εγώ συνεχίζω κάνω έκτακτες. Κι εμένα ξεκίνησαν το Δεκέμβριο που μας πέρασε ως αντίδραση άγχους σε ένα άσχημο περιστατικό υγείας δικού μου ανθρώπου πέρσι το καλοκαίρι. Και θεώρησα πως ήταν σωματοποιημένο άγχος, αφού πήγα σε 2 καρδιολόγους και δε βρήκαν τίποτα παθολογικό. Μου είχαν κάνει καρδιογράφημα κι υπέρηχο καρδιάς. Χόλτερ κ οι δυο μου είπαν δε χρειάζεται να βάλω. Ο πρώτος καρδιολόγος τη στιγμή του καρδιογραφήματος έπιασε την έκτακτη κ μου είπε ότι ήταν υπερκοιλιακή κι εντελώς αθώα. Στον δεύτερο δε συνέβη έκτακτη τη στιγμή εκείνη κι έτσι είδε μόνο την καρδιά σε γενικό επίπεδο. Έχω κ εγώ χαμηλό σίδηρο κι αιματοκρίτη πάντα, υποθυρεοειδισμό κι ανεβασμένη κορτιζόλη και προλακτίνη. Γενικά παρατηρώ πολλές ομοιότητες με τη δική σου ιστορία και θορυβήθηκα... εσένα σου είπαν ότι είναι κάτι σοβαρό; Τι επιπτώσεις σου είπαν έχει αυτό το εύρημα;