Remedy
Ναι αυτά ακριβώς μου έχουν πει και μάλιστα μου λένε ο αδερφός σου θα βρει γιατί οι άντρες όσο χρονών και να πάνε βρίσκουν και τους παρακαλάνε κλπ κλπ. Ο οποίος έχει μία και μιλάνε όλη μέρα ασταμάτητα (στις κοπέλες είναι υποχωρητικός ως τώρα!!!) και αυτός δεν έχει μυαλό για τίποτα άλλο αφού του έχει γίνει εμμονή. Μέχρι και λίγες ώρες κοιμάται μόνο ή δεν κάνει άλλα πράγματα και αυτοί το θεωρούν φυσιολογικό! Η απόλυτη απραξία!
Αντίθετα εγώ όταν αποφάσισα να κάνω και επιπλέον ξένη γλώσσα μετά τα 30 ο πατέρας μου είπε ότι μια ζωή διαβάζω και ότι το παίζω ακόμα μαθήτρια και είχε νευριάσει γιατί λέει άλλες κάνουν άλλα στην ηλικία αυτή
Marilou
Ηλικίες των γονιών μου: γύρω στα 60 και οι 2 αν και τα μυαλά δεν έχουν σχέση με την ηλικία...
Δεν γίνονταν οι διακρίσεις από όταν ήμασταν μικρά όσον αφορά τη μαμά μου. ( ο πατέρας μου ήταν πάντα αδιάφορος και απόμακρος όμως πάντα άγριος και απότομος) Μάλιστα θυμάμαι πως ήταν αυστηρή μαζί του ειδικά με το διάβασμα αφού ήταν ατίθασος, δεν του άρεσε το σχολείο και του έκανε και παρατηρήσεις. Μετά το λύκειο όλα άλλαξαν χωρίς να ξέρω το γιατί. Δεν του φέρνει ποτέ αντίρρηση και πάντα του λέει ναι. Ακόμα και ο τρόπος που του μιλάει είναι πάντα ήρεμος ακόμα και αν αυτός νευριάσει ή της φωνάξει. Και φυσικά είμαι παράδειγμα προς αποφυγή "κάνε εσύ τη ζωή σου αγόρι μου, η αδερφή σου θα μείνει μόνη της μια ζωή"
Επίσης μου έχουν πει ευθέως ότι το μόνο πρόβλημα εδώ μέσα είμαι εγώ και ότι αν δεν υπήρχα θα ήταν όλοι τους ευτυχισμένοι. Σκεφτείτε όταν άλλοι λένε καλά λόγια για μένα αυτοί μου λένε πως το παίζω καλή σε άλλους!!! Αν είναι δυνατόν. Από εργοδότες μέχρι διάφορα άτομα που έχω συναντήσει κατα καιρούς. Κανένας στη ζωή μου δε μου έχει μέχρι τώρα μιλήσει τόσο άσχημα, ίσα ίσα!
Η πλάκα είναι βέβαια ότι μερικές φορές μαλώνουν και μεταξύ τους και πολύ έντονα αλλά κατά τ' άλλα το μόνο πρόβλημα είμαι εγώ!!!!
Επίσης στον αδερφό μου δεν έχουν πει ποτέ βαριά λόγια, άσχετα αν μαλώνουν και διαφωνούν κάποιες φορές. Αντίθετα εμένα και οι 3 μου μιλάνε πλέον με βρισιές και προσβολές...!!!!