βινς εχεις υ2υ
Printable View
βινς εχεις υ2υ
απεξαρτησηQuote:
Originally posted by ferro
πανικουλα μου σε ευχαριστω για την απαντηση σου.Quote:
Originally posted by panikoula
αχ φερο τι τραβας.γιατι δεν φευγεις απο το σπιτι.δεν φταις εσυ π φερεται ετσι η αδερφη σου.καλο κουραγιο.
δεν υπαρχει η δυνατοτητα να φυγω απο το σπιτι μου.
εξαλλου ειμαι τοσο εξαρτημενη απο τον πατερα μου,που δεν θα αντεχα μακρια του.
με εχει στηριξει απειρες φορες.
αυτονομια
ανεξαρτητη διαβιωση
ποσο ευκολα λεγονται...
ποσο δυσκολα γινονται πραξη...
ολα εχουν το δικο τους τιμημα αλλα και τη δικη τους ομορφια
επιλεγουμε η προσπαθουμε να επιλεξουμε...
και γω βρε παιδια εχει περασει 1ς χρονος π απεξαρτηθηκα απο τους γονεις μου.και μου ηταν πολυ δισκολο να ζησω ολομοναχη με το παιδι μου 40 χιλιομετρα μακρια απο τους δικους μου.αλλα ολα ειναι θεμα χρονου.τωρα ειμαι μια χαρα και καλυτερα μπορω να πω.
Έχουν βγει νομίζω δύο ταινίες. Η ασπρόμαυρη των 60s και η πιο καινούργια. Ρίξε μια ματιά στο imdb..Quote:
Originally posted by researcher
δεν την ειχα υπ οψιν μουQuote:
Originally posted by vince
Είναι και μάλιστα έχει υπάρξει και ταινία για τη παιδική κοινωνία, το Lord of the Flies...!Quote:
τα παιδακια ειναι αμειληκτα δεν αστειευονται !
θα προσπαθησω να δω αυτην την ταινια
..το βιβλίο μάλιστα ήταν αρκετά επιτυχημένο --> http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F_%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1% CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%BC%CF%85%CE%B3%CF%8E% CE%BD
Δύσκολα γίνεσαι αποδεκτός από τα παιδιά στο δημοτικό.
Κ εμενα με κορόιδευαν επειδή ήμουν πολύ αδύνατη και φορούσα σιδεράκια
Βλέπουν ότι έχεις ένα ελάττωμα και το διογκώνουν γιατί γελάνε αν νιώθεις άσχημα.
Είναι αυτοί που οι γονείς τους τους κάνουν να πιστεύουν ότι είναι τέλειοι.
Προσγειώνονται απότομα καποια στιγμή και αυτοί.
Πολύ σωστά! Έχω εκφράσει άλλωστε την άποψη μου προ πολλού. Για την φύση (επίκαιρη η φύση στις μέρες μας) ουδείς άνθρωπος είναι ανώτερος του άλλου...Quote:
Originally posted by εσωτερική_σήψη
Δύσκολα γίνεσαι αποδεκτός από τα παιδιά στο δημοτικό.
Κ εμενα με κορόιδευαν επειδή ήμουν πολύ αδύνατη και φορούσα σιδεράκια
Βλέπουν ότι έχεις ένα ελάττωμα και το διογκώνουν γιατί γελάνε αν νιώθεις άσχημα.
Είναι αυτοί που οι γονείς τους τους κάνουν να πιστεύουν ότι είναι τέλειοι.
Προσγειώνονται απότομα καποια στιγμή και αυτοί.
Σε ένα πιο πάνω (εντιταρισμένο) μήνυμα έδωσα και ένα Link για το σχετικό βιβλίο. Ρίξτε μια ματιά..πιθανώς μερικούς να τους ενδιαφέρει..
Ετσι είναι τα μικρά παιδιά, ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ.Quote:
καλα δε το συζητω
η απορριψη στο σχολειο πεφτει συννεφο
τα παιδακια ειναι αμειληκτα δεν αστειευονται !
οποιος βγηκε αλωβητος απ το σχολειο ειναι τυχερος....
αλλα δεν νομιζω να υπαρχουν και πολλοι
αμείλικτος -η -ο [amíliktos] E5 : 1.που χαρακτηρίζεται από έλλειψη διάθεσης ή δυνατότητας για: α. επιείκια: ....2. που χαρακτηρίζεται από σκληρότητα
Τα παιδιά συχνά αδυνατούν να μπουν στην συναισθηματική κατάσταση του άλλου.
Επίσης εκφράζουν ειλικρινώς ότι βλέπουν και νιώθουν χωρίς λογικές παρεμβολές και επεξεργασίες.
( η μία όψη της αθωότητας, είναι εκείνη της αγνότητας και η άλλη εκείνης της σκληρότητας- ανεπίγνωστη και άρα ακαταλόγιστη σκληρότητα)
παιδια με ολο τον σεβασμο που τρεφω προς το προσωπο σας,θα ηθελα να σας πω οτι δεν μου αρεσει που η συζητηση ξεστρατισε απο το αρχικο θεμα.
το θεμα μας εδω ειναι η ψυχωσικη κριση της αδερφης μου και οι επιπτωσεις που εχει ολο αυτο στην κλονισμενη ψυχικη υγεια μου
και οχι το γιατι κοροιδευουν τα παιδια στο σχολειο.
μπηκα με την ελπιδα να μου πειτε κατι να με ανακουφισετε και βλεπω οτι αλλο ενα θεμα κατεληξε σε chat για ασχετο θεμα.
Φέρο...η αδελφή σου είναι άρρωστη και αυτό πρέπει να είναι το πρώτο πράγμα που θα σκέφτεσαι όταν παθαίνει κρίσεις και δεν θα φρικιάζεις.
Ξέρεις πως εκείνη τη στιγμή δεν είναι εκείνη που βάζει τα χέρια στο λαιμό του μπαμπά σου, αλλά η φρίκη που της δημιουργεί η αρρώστια.
Μήπως πρέπει να της αλλάξετε γιατρό; Τόσοι και τόσοι άνθρωποι εδώ μέσα αντιμετωπίζουν βαριές ψυχικές ασθένειες και με σωστή αγωγή λειτουργούν φυσιολογικά...
θεοφανια μου,
τους εχω πει απειρες φορες να της αλλαξουμε γιατρο αλλα δεν δεχεται ουτε η αδερφη μου ουτε οι γονεις μου,με το δικαιολογητικο οτι στο παρελθον την βοηθησε αρκετα.
το αρνουνται πεισματικα,παρολο που ειμαι βεβαιη οτι ειναι(η γιατρος) της η βασικη υπευθυνη που την στρεφει εναντιον του πατερα μου.:(
καθε τεταρτη που γυριζει απο τη γιατρο,ειναι μια κολαση για ολους μας.:(
Για να επιμένουν, μήπως βλέπουν κάτι που εσύ δεν βλέπεις; Απ\' την άλλη όμως, δε μπορεί να παθαίνει τόσο χοντρές κρίσεις και οι γονείς σου να σφυρίζουν αδιάφορα...Quote:
Originally posted by ferro
θεοφανια μου,
τους εχω πει απειρες φορες να της αλλαξουμε γιατρο αλλα δεν δεχεται ουτε η αδερφη μου ουτε οι γονεις μου,με το δικαιολογητικο οτι στο παρελθον την βοηθησε αρκετα.
το αρνουνται πεισματικα,παρολο που ειμαι βεβαιη οτι ειναι(η γιατρος) της η βασικη υπευθυνη που την στρεφει εναντιον του πατερα μου.:(
καθε τεταρτη που γυριζει απο τη γιατρο,ειναι μια κολαση για ολους μας.:(
όχι τίποτε άλλο, αλλά πιο πολύ απ\' όλους υποφέρει η αδελφή σου και είναι κρίμα από μκλ και αδιάφορους γιατρούς να υποφέρουν άνθρωποι....
Για να επιμένουν, μήπως βλέπουν κάτι που εσύ δεν βλέπεις;
βασικα αυτο που βλεπουν οι γονεις μου και εγω φυσικα,ειναι οτι παλιοτερα ακουγε συνεχεια φωνες,νομιζε οτι εχει μαγικες δυναμεις,δεν εβγενε απο το σπιτι καθολου.
ολα αυτα δεν υπαρχουν πια.
βγαινει με φιλους,παει μονη της στη γιατρο και φωνες ακουει σπανια.
απο την αλλη παλι,τοτε που ηταν χαλια δεν ηταν καθολου επιθετικη.
σε μια συζητηση που ειχαμε με την γιατρο σχετικα με τα παραπονα που κανει στους γονεις μου ουρλιαζοντας,μας ειπε οτι αυτο ειναι προοδος γιατι εξωτερικευει τα συναισθηματα της.
για το τελευταιο συμβαν(αποπειρα πνιγμου του πατερα μετα απο αρνητικη κριτικη της γιατρου για τον πατερα μου) βεβαια δεν εχει ενημερωθει ακομα.
λες να το θεωρησει και αυτο προοδο?????????????????
Εμένα πάλι δεν ξέρω αλλά αυτό με τη ιατρό μου ακούγεται κάπως....... Ίσως να είμαι κ λάθος τι να πω. Αλλά δεν μπορώ να δεχτώ πως πηγαίνωντας σε ένα ιατρό αντί αυτός να μας ηρεμήσει μας κάνει πιο επιθετικούς κ αυτό το θεωρεί καλό!!!!!
Αν έβρησκες ένα τρόπο να αλλάζατε ιατρό (έστω να τους το προτείνεις δοκιμαστικά να το κάνουν) μπορεί να έκανε σε όλους καλό. Δεν έχετε να χάσετε τίποτα. Πιθανά να χρειάζεται κ αλλαγή στην φαρμακευτική αγωγή.
Πάνω απ\'όλους βασανίζεται εκείνη περισσότερο κατί που δεν πρέπει ποτέ να το ξεχνάς.
αχ τι καλα!
η αδερφουλα μου ειναι καλυτερα σημερα!!!!:)