Originally Posted by
katia12
Καλησπερα! ξερω οτι απο ενα thread δεν μπορεις να λαβεις τελειως αντικειμενικες αποψεις γιατι δεν μπορουν να ξερουν ολες τις λεπτομερειες οσοι διαβαζουν , παρολα αυτα θα ηθελα να διαβασω αποψεις . Αρχισα να μιλαω πριν το πασχα με ενα παιδι απο τη σχολη . Μιλαγαμε για πολλα ,ειχαμε φουλ κοινα και οταν επιστρεψαμε απο γιορτες βγηκαμε . απο κοντα παλι το ιδιο , γελαγαμε αυτος φαινοταν φουλ ενθουσιασμενος κλπ και το σεξ ηταν τελειο .Συνεχισαν ετσι τα πραγματα με φουλ ενθουσιασμο απο τη πλευρα του (και την δικια μου ) . να μου λεει οτι ειπε στους φιλους του για εμενα , φουλ κομπλιμεντα , φουλ μηνυματα καθε μερα στο τσατ κλπ κλπ . ερχεται η εξεταστικη και χανεται . τελειωνει η εξεταστικη και μου στελνει απο μονος του συγγνωμη , οτι εκτος απο το διαβασμα ειχαν συμβει και οικογενειακα θεματα και για αυτο χαθηκε . τελος παντων , τελειωνει η εξεταστικη και εκει που μιλαγαμε μου λεει οτι φευγει για πατρικο σε μια βδομαδα . εγω εκκνευρισμενη του ειπα οτι δεν ψηνω να τον βλεπω μια φορα και αν (δεδομενου οτι θα τον εβλεπα για 1 βδομαδα και μετα θα εφευγε) . μου ειπε οτι απο σεπτεμβρη θα μπορει να ξερει που θα ειναι κλπ ακομα δεν ξερει τιποτα και για αυτο λογικα μεχρι σεπτεμβρη θα ειναι εξ αποστασεως η φαση μεσω τσατ . Επισης , μου ειπε οτι αν ειμαστε στο ιδιο μερος δεν θελει μονο σεξ αλλα αυτο παλι απο σεπτεμβρη . ωστοσο βγαινουμε μεχρι να φυγει , παλι ολα τελεια , παλι τελειο σεξ και μου ειπε απο μονος του αν θελω να παω εκει που θα ειναι για ενα παρτυ που κανει ενας φιλος του . φευγει , μιλαμε μια χαρα στο τσατ εστελνε καθε μερα κλπ αλλα εγω δεν την παλευα γιατι εβλεπα οτι δεν μου λεει ενα ''ποτε θες να βρεθουμε'' (γιατι δεν μενουμε και τοσο μακρια - σχεδον μια ωρα και αν ). του ειπα οτι δεν μαρεσει να νιωθω οτι δεν εχει θεμα να βρεθουμε τοσο καιρο . Μου απαντησε οτι το βλεπει χαλαρα μεταξυ μας , περναει καλα αλλα δεν εχει θεμα να βρεθουμε σε 1 μηνα , οτι θελει να χαλαρωσει να μη σκεφτεται τιποτα , δεν ειναι οτι θελει να κανει κατι με αλλη απλα δεν μπορει να αφεθει και θελει απλα να αραξει . Και ερωτω , αν περνας καλα δεν θες να περνας καλα πιο συχνα? Ξερω οτι μονο και μονο απο τα αντιφατικα μηνυματα που περνα (ναι μεν απο σεπτεμβρη δεν σε θελω μονο για σεξ , ομως τωρα δεν εχω θεμα να σε δω ενα μηνα) δεν θα επρεπε να ασχοληθω . απλα επειδη δεν μπορω να το συζητησω ακομα μιας και ειμαστε σε αλλη πολη και περιμενω να βρεθουμε τον σεπτεμβρη , με τρωει και θα ηθελα γνωμες