Quote:
Originally posted by Triella
Ok....
@krino
α) δεν με ρωτησες τι θεωρω προκληση στους ομοφυλοφιλους και τι οχι!!!! λοιπον δεν θεωρω προκληση το να βλεπω ζευγαρακια ομοφυλοφιλων στο δρομο...προκληση θεωρω να βλεπω τον ομοφυλοφιλο να τρεχει με την τακουνα στο δρομο να φωναζει με τσιριχτη φωνη \"Χριστινα Χριστινα\" και η Χριστινα να μιλαει στο τηλεφωνο, να γυρναει και να λεει με φωνη νταλικερη \"Τι θες?\"...
εστω να δεχτω οτι ειναι μια εκφραση υπερβολης,
εχει νοημα να δουμε ΠΩΣ δημιουργηται αυτη η εκφραση υπερβολης η ειναι ασκοπο?
Νομιζεις οτι οι ομοφυλοφιλοι ειναι ανετοι στο να κανουν το απλο και αυτο που για σενα ειναι αδιαπραγματευτο?
Φανταζεσαι τι ακριβως θελει να δειξει ενας ομοφυλοφιλος κανωντας αυτες τις κινησεις??
Και δεν αναφερομαι σε εσενα φυσικα,
αλλα στο πως αντιδραει ενα συνολο κοινωνιας.
Και αυτο το γνωριζουμε ολοι νομιζω.
β) η ψυχολογια ειναι μερος της ιατρικης ή κανω λαθος? δεν ανακαλυψα τπτ και ξαναλεω οτι, οτι ανεφερα για βιολογια και ορμονες δεν αποτελει δικη μου αποψη.
κανεις λαθος και να φροντισεις να ενημερωθεις σωστα, πριν εκφερεις αποψεις που ενδεχωμενα να μπερδεψουν κοσμο ο οποιος επισης δεν γνωριζει.
Η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας.
Οσο για την βιολογια δεν ισχυριστηκα οτι εισαι βιολογος,
οπως επισης πιστευω οτι υπαρχουν βιολογοι που ειναι ΚΑΙ ρατσιστες.
γ) με τη φραση \"καλυτερα να μεινεις στα ποντικια και να αφησεις τους ανθρωπους ησυχους\" δεν με βοηθας να εξηγησω και να βγω απο το σκοπευτηριο στο οποιο αδικως με εχετε βαλει.
ουτε και εσυ με βοηθας να σε κατανοησω.
Σχολιαζω αυστηρα τα οσα γραφεις,
δεν μπορω να σχολιασω κατι απο το μυαλο μου, ουτε να μπω στο δικο σου.
δ)δεν ισιωσα τπτ...εκει φανηκε η ΔΙΚΗ μου αποψη.
τα υπολοιπα που εγραψες,
δεν ειναι δικα σου?
ε)το οτι εχουν απομεινει μερικα καταλοιπα το ξερω και προσπαθω να τα παλεψω με νυχια και με δοντια...σε ευχαριστω που μου το υπενθυμισες.
παρακαλω....
κανε το καλο και ριξτο στο γιαλό , λεει ο σοφος λαος...
Ομως δεν σταθηκες στο γεγονος οτι εκανα παρεα με ομοφυλοφιλους προφανως γιατι εκει δεν ειχες να με κατηγορησεις για κατι.
πως να σταθω οταν λες οτι σε ενοχλει η χριστιναααααα....
Και οχι αυτος που αναγκαζει την χριστινα στην αφανεια???
Οι παρεες σου δεν ειναι δεικτης (καθοριστικος τουλαχιστον) για το τι σκεψεις εχεις.
στ) για μενα ο πληθυντικος αποδεικνυει πολλα για σενα μπορει οχι....οι αποψεις διιστανται και πραγματικα δεν με πειραζει γιατι ειμαστε δυο διαφορετικοι ανθρωποι.
παλι καλα....
εδω συμφωνησαμε για την διαφορετικοτητα....
ζ) εφοσον εχεις βαρεθει να βλεπεις και να ακους τους υποτιθεμενους αντιρατσιστες, δεν θα επρεπε να το σχολιασεις και να το αφησεις να το παρει ο αερας.
Ετσι λες εσυ ε?
Εμμμ τι να σε κανω,
σε ολη μου την ζωη δεν αφησα - και δεν θα αφησω - τιποτα να παρει ο αερας.
Ειτε αρεσει ειτε οχι,
θεωρω υπευθυνο ενα ανθρωπο που παιρνει ξεκαθαρες θεσεις σε οτι βλεπει μπροστα του και οχι μονο σε οτι τον αφορα.
Ειμαι ετεροφυλος, αλλα με ενοχλει που δεν μπορει μια διαφορετικη ομαδα απο εμενα να ζει οπως ακριβως εγω.
Και εσυ με τα σχολια σου συμβαλεις σε αυτο.
Αρα αντικειμενικα μπαινεις μπροστα μου.
η) θεωρω οτι μετα απο την επιθεση που μου εριξες αποτελεις και συ μερος της πλειοψηφιας, γιατι απλουστατα δεν θελησες να κατανοησεις τις προθεσεις μου.
Μην μπερδευεσαι,
το παρον φορουμ εχει μαζεψει ενα κοσμο που αισθανεται μειονοτητα και ηρθε εδω να βρει ενα καταφυγιο.
Για αυτο υπαρχουν και αυξημενα αντανακλαστικα.
Για εβγα παρα εξω, εκει που ζει και υπαρχει κοσμος, να δεις τι θα ακουσεις.
Θα τα βρειτε αμεσως σε διαβεβαιω για αυτο.
Οσο για το αν κατανοω τις προθεσεις σου,
ουτε σε ξερω ουτε σε γνωριζω.
Διαβαζω και σχολιαζω και μενω σε αυτο.
Με κολλησες στον τοιχο αφου δεν μπορεις να αποδεχτεις την δικη μου διαφορετικοτητα και αποψη.
θες να αποδεχτω δηλαδη οτι με φαρμακα μπορει ενας ομοφυλοφιλος να γινει ετεροφυλος?
προτιμω να κολλησω την μουρη μου στον τοιχο, παρα να αποδεχτω κατι τετοιο.
Και οχι δεν σε αποδεχομαι γιατι η διαφορετικοτητα σου ειναι ρατσιστικη. Ειτε σε ενδιαφερει να το λυσεις και συζηταμε σε αλλη βαση, ειτε δεν σε ενδιαφερει και μενεις με το προβλημα σου.
Αλλιως αν ειναι να κατανοω καθε διαφορετικοτητα, θα πρεπει να κατανοησω και το φασιστα που μαχαιρωνει μεταναστες, το βιαστη που βιαζει, και το δολοφονο που σκοτωνει.
Τιποτα αλλο?
Κριμα γιατι το εκανα. Ακομα και ετσι γινεται συζητηση τελικα.
συζητηση οποιος θελει να κανει, κανει.
Και εγω ειμαι ο πρωτος που θα πει ναι σε καθε διαλογο.
Οι γνωμες μας καταγραφονται και κρινονται αναλογως.
Και η δικη σου και η δικη μου.
θ) οταν λεω βιολογικη προσεγγιση...οι ορμονες ειναι καθαρα θεμα βιολογιας..και επαναλμβανω οτι δεν ειναι δικη μου αποψη, αλλα δεν φαινεται να δινεις σημασια σε αυτο γιατι βρισκεις πατημα.
γνωριζω την αποψη που θες να πεις.
Δινω την σημασια που ειπα παραπανω.
Θα σου πω μονο το τι λεει ο Χ επιστημονας, δεν μου λεει οτι πρεπει να το υοθετησω κιολας ακριτα.
Αυτο που διαβασα λοιπον αλλα επουδενει λογω δεν με εκφραζει ειναι το εξης: κατα την αναπτυξη του ανθρωπου απο την παιδικη ηλικια μεχρι περιπου τα 18 υφιστανται καποιες ορμονικες ανακαταταξεις. Δεν σταματουν στην κυηση που καθοριζουν το αγορι η το κοριτσι. Μια ορμονικη διαταραχη, οπως περισσοτερα οιστρογονα στο αγορι, η περισσοτερη τεστοστερονη στο κοριτσι, θα ενισχυσει το φαινομενο της ομοφυλοφιλιας και σιγουρα δεν αποτελει ασθενεια. Αυτο που συζητησα αργοτερα με γιατρο, ειναι οτι μπορει το παιδι να ερθει σε \"φυσιολογικη κατασταση\" αν του δοθει μια αγωγη με ορμονες. Στην περιπτωση του αγοριου με τεστοστερονη. Εδω λοιπον το βλεπουμε καθαρα βιολογικα το θεμα.
σου απαντησε ο σαββας σε αυτο.
Ειτε εισαι σε συγχιση ειτε γνωριζεις ελλειπως το θεμα.
Ειναι αλλο θεμα η ομοφυλοφιλια και αλλο θεμα η κριση ταυτοτητας (Gender Identity Disorder). Το ζητημα που βαζεις εχει συζητηθει σε αλλο θρεντ και μπορεις αν θες να διαβασεις σχετικα, το ειχα βαλει εγω πριν λιγους μηνες.
Επισης μια σχετικη ταινια που αναφερεται στο θεμα, ειναι το XXY.
Οποτε στην καλυτερη περιπτωση απλα εισαι εκτος θεματος.
Επισης αυτο που μου ειπε ηταν οτι η αγωγη αυτη πρεπει να γινει σε μικρη σχετικα ηλικια που η αναπτυξη ακομα δεν εχει σταματησει. Σε μεγαλη ηλικια γυρω στα 18 δεν ενδεικνυται κατι τετοιο.
Εχουμε να κανουμε ομως με εναν ανθρωπο και οχι με πειραματοζωο. Και για αυτο στο πρωτο ποστ που εκανα απλα δεν το ανελυσα παραπανω.
Αν υποθεσουμε οτι εχει δοθει τετοια αγωγη, αυτο ειναι σε σπανιες περιπτωσεις οπου το φυλο δεν εχει ξεκαθαρισει παρολο που οργανισμος εχει σε βασικο επιπεδο σχηματιστει.
Δεν καταλαβαινω τι σχεση θα μπορουσε να εχει με το θεμα μας, παρα μονο να δημιουργησει συγχιση.
Αυτο που πιθανως σας πειραξε ειναι οτι πηρα τα πραγματα καθαρα λογικα χωρις ιχνος \"συναισθηματισμου\".
προσωπικα με πειραξει ο ρατσισμος σε οσα βαζεις,
τα οποια μαλιστα προσπαθεις να καλυψεις με επιστημονικο μανδυα.
Εν τω μεταξυ, το χειροτερο απο ολα ειναι, οτι ακομα και στο επιστημονικο πακετο που πας να πλασαρεις, το κατεχεις σε ελαχιστο επιπεδο με αποτελεσμα να γινονται ολα πιο χειροτερα απο οτι ηταν πριν.
Για αυτο και μου βαλατε στο κουτελο τη λεξη ρατσιστρια.
κανεις δεν μπορει να σου βαλει κατι αν δεν εισαι εσυ η ιδια.
Δεν ισχυει κατι τετοιο. Το οτι δεν ειμαι ακομα γονιος για να καταλαβωακριβως τι νιωθει πραγματι ισχυει. Εχω ομως αισθηματα και καταλαβαινω την δυσκολια.
αληθεια καταλαβαινεις?
ελπιζω να μην βρεθεις στην θεση του πατερα,
γιατι πιστευω οτι θα ηοσυν αρκετα λιγοτερο πιο ψυχραιμη.
Ο πατερας αποδεχεται τη διαφορετικοτητα του γιου του, τον τιμαει η σταση του, καθως και η δυναμη του γιου του να πει στους γονεις του τι νιωθει, τον καιρο που η κοινωνια ειναι πιο δυσπιστη και καχυποπτη απο ποτε.
φαντασου ο γιος του να σε συναντησει κιολας....
μαυρο φιδι....
Ζητω συγνωμη αν εφερα τον οποιονδηποτε σε δυσκολη θεση τελικα.
εμενα καθολου,
εχω συνηθισει με τετοιες αποψεις.
Σου ειπα αλλωστε οτι ειναι η πλειοψηφια της κοινωνιας σημερα.
Ελπιζω οχι για πολυ ακομα.