Βικτωρία έχεις αγώνα μπροστά σου .
Τα παιδιά εξελίσσονται και παρουσιάζουν διαφορετικές συμπεριφορές σχεδόν καθημερινά με τις οποίες πρέπει να δίνεις μάχη καμία φορά .
Ένα περισσότερο εσύ ...
Έχεις τρία παιδιά που τα δύο είναι μέσα στην τρελλα της εφηβείας και το το τρίτο στα πρόθυρα .
Πρέπει άμεσα να κάνεις πράγματα ώστε να είσαι σε θέση να είσαι δίπλα τους.
Λυπάμαι που το λέω αλλά το σεξουαλικό και γενικά όλο αυτό με τον άντρα σου πως θα λυθεί όταν προηγούνται αλλά ζητήματα που φυσικά δεν σου δίνουν και το χρονικό περιθώριο να ασχοληθείς και με αυτά .
Γνωρίζεις ότι οι ρυθμοί των παιδιών σε αυτές τις ηλικίες είναι τρελλοί και λίγο να εκτροχιαστεί πάει ,έχεις χάσει την μπάλα .
Δεν είναι να χάνεις την μπάλα σε παιδιά που είναι μέσα στην εφηβεία όσο καλά μεγαλωμένα και να τα έχεις ...
Πολλά μέτωπα Βικτώρια και σίγουρα η απόφαση σου για αποχή από την αγωγή δεν ήρθε την κατάλληλη στιγμή .
Ζεις σε ένα άκρως απαιτητικό περιβάλλον και πρέπει κάπως να βρεις τον τρόπο που θα γίνει αυτή η αποσυμπίεση ώστε να μην οδηγείται στους αυτοτραυματισμός υς σου και σε ολή αυτή την πολύ άσχημη κατάσταση .[/QUOTE]
Γενικοτερα ολοι οι γονεις εχουμε μεγαλο αγωνα μπροστα μας , αντε εγω λιγο παρπαανω διοτι ειναι πιο ιδιαζουσες οι περιπτωσεις . Ευτυχως με τα παιδια μου ειμαι διαφορετικος ανθρωπος , προσπαθω και νομιζω οτι ειμαι διπλα τους , συμαχητης και συμμαχος . Ξεκλειδωσα την κορη μου και απο εκει που ηταν ενα παιδι που δεν μιλουσε εχει ανοιχτει και συζηταμε τα παντα , βλεπουμε τις αγαπημενες της και δικες μου δηλαδη σειρες μαζι , θα ερθει μαζι μου για περπατημα η τρεξιμο . Ομως σεβομαι απολυτα τις επιθυμιες τους , πιστευω οτι φοβουμενη το παραδειγμα της μαμας μου εχω πετυχει να γινω μια μητερα με απολυτη κατανοηση και αμεριστη αποδοχη . Στα παιδια μου δεν νοιωθω οριακη , νοιωθω φυσιολογικη και αυτο ειναι που λατρευω επισης . Γνωριζουν την κατασταση μου , τους εχουμε μιλησει και ξερουν . Ομως δεν ειναι ολα ροδινα , μαζι με την κατασταση γνωριζουν και για τους αυτοτραυματισμους μου , ευτυχως δεν με εχουν πιασει να το κανω ποτε , ομως ξερουν και αυτο ειναι κατι που δεν μπορω να ελεγξω , οι δυο μεγαλυτεροι δηλαδη , ο μικρος ειναι λιγακι μικρος ακομα για να καταλαβει ολα αυτα . Ναι πραγματι απο εδω και περα θα ειναι ο αγωνας μας , ομως συζηταμε πολυ μαζι τους και αυτο θελω να πιστευω οτι ειναι καλο . Παρολη την κατασταση μου δηλαδη , ασχολουμαι εμπρακτα με τα παιδια και χαρηκα που τα ειχα σπιτι με το λοκνταουν , βεβαια για εκεινα δεν χαρικα επειδη ητνα κλεισμενα μεσα σε ενα σπιτι . Ποσο χειροτερη εφηβεια να περασουμε οταν με τον μεγαλο περασαμε ολο αυτο το συρφετο με τα απιστευτα νευρα , αμα δεν το ζησει καποιος δεν μπορει να το καταλαβει . Ηταν φορες που φοβομουν μηπως κανει κακο στα αδελφια του , εβγαζε μια αμεριστη κακια στο προσωπο , εβριζε αισχρα , ειχε μια παρα πολυ μεγαλη ενταση . Και αυτο για πολυ καιρο , οχι συνεχομενα βεβαια , εκανε κυκλους . Το παιδι ταλαιπωρηθηκε πολυ , και εμεις , ενας λογος που εγω επεσα παρα πολυ ηταν και αυτο το μαραζι να τον βλεπω τοσο χαλια και να φοβαμαι απιστευτα μηπως κανει κακο ειτε στον εαυτο του ειτε στα αδελφια του . Ηρθαν πολλα και μαζεμενα , παρα πολλα , μας πηγε απο το ενα στο αλλο συνεχομενα .