χίκα....σε καταλαβαίνω πάρα πολύ....έχασα και γω τη μαμά μου εδώ και 3,5 χρόνια και έχω περάσει από πάρα πολλά στάδια. Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως τη ζωή σου έχει σκεπάσει μια απέραντη μαυρίλα που δεν ξέρεις από που να αρχίσεις να τη χρωματίζεις όταν όλα σου πάνε στραβά.
Θα σου πω μερικά πράγματα και ελπίζω να σε βοηθήσουν:
Ότι μα ότι και αν κάνεις τα δεδομένα δεν αλλάζουν. Εννοώ τον θάνατο. Όσο χάλια και να γίνεις, όσο και αν παραιτηθείς, όσο και αν κλάψεις, ότι και αν κάνεις η απώλεια θα παραμείνει η ίδια.
Στα υπόλοιπα, υπάρχει εξέλιξη και αυτή θα είναι πάντα χειρότερη αν δεν πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου.
Ούτε η μαμά σου θα αλλάξει, ούτε ο αδελφός σου γιατί έτσι έχουν μεγαλώσει και έτσι διαχειρίζονται τις καταστάσεις.
Η δουλειά δεν θα πάει καλύτερα όσα χάπια και αν πάρεις, αν δεν πάρεις την κατασταση στα χέρια σου και δεν την πας μπροστά με στόχο φυσικά το κέρδος.
Πέρασα και γω από το στάδιο της εγκατάλειψης του εαυτού μου και αυτό σε πληροφορώ με έκανε για ένα διάστημα να νιώθω εκατό φορές χειρότερα. Σίγουρα είναι το τελευταίο που σε ενδιαφέρει αλλά κάποτε θα με θυμηθείς.
Όσον αφορά τη σχέση σου νομίζω πως είναι το τελευταίο πρόβλημα σου αυτή τη στιγμη, αλλά η μιζέρια και η μαυρίλα μόνο προς το τέλος μπορεί να την οδηγήσουν.
Έχω ακούσει πως τα σιπραλέξ θέλουν ένα χρονικό διάστημα ενός μήνα για να αρχίσουν να λειτουργούν. Σκέψου αντί να κλαις και πάρε αποφάσεις αντί να βουτάς στο κενό της απελπισίας σου....