Originally Posted by
Marilou
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι ξεκινάς το μήνυμα σου και μας παρουσιάζεις τον εαυτό σου θαρρείς και βάζεις αγγελία στην εφημερίδα σε αντίθεση με την παρουσίαση της γυναίκας σου που την αντιμετωπίζεις ουσιαστικά μετά από τόσα χρόνια σαν μια τελειωμένη βιτρίνα .
Αν νομίζεις ότι θα σε δικαιολογήσει όλο αυτό κάνεις πολύ μεγάλο λάθος ..
Το ξεκινάς ολο λάθος και ουσιαστικά δίνεις ένα άλλοθι στον ευατο σου γιατί εσύ υποτίθεται ότι εισαι ένας καλοστεκουμενος πως λες αλλά η γυναικα σου είναι αυτή που ειναι και ουσιαστικά ' δικαιολογεί' αυτή σου την ανηθικότητα ..
Αν κατάλαβες καλά πέραν από το κομμάτι της γκόμενας είσαι φάουλ και σε άλλο ένα κομμάτι ..
Προσβάλεις με τον χειρότερο τρόπο την οικογένειά σου και πολύ περισσότερο την γυναίκα σου και κατ επέκταση τα ίδια σου τα παιδιά .
Σε έχει θολώσει μια άντε να μην την χαρακτηρίσω ,σε παίζει όπως θέλει και εσύ δεν υπολογίζεις ότι να μάθει η οικογένεια σου τις ανηθικότητες που κανείς δεν θα θέλει ούτε να σε ξέρει μετά ..
Η γκομενα σε παίζει όπως θέλει και εσύ την ακολουθείς και σε πολλές περιπτώσεις την δικαιολογεί κιόλας ...
Είναι δυνατόν να πιστέψεις ότι πήγε σε δικηγόρο ?
Ούτε δεκαπεντάχρονο δεν θα το πίστευε ..
Καταρχήν να πάει σε δικηγόρο να κάνει τι ?
Να ξεμπροστιαστει και η ίδια στα παιδιά της που μάλλον δεν γνωρίζουν τι κάνει η μητέρα τους ?
Να πάει σε δικηγόρο και να βγει στην φορα επίσημα και η δική της ζωή ?
Άδεια έριχνε για να πιάσει γεμάτα και να βρει μόνο της ποιος κρύβεται πίσω από όλο αυτό ..
Αν πήγαινε εσύ τώρα θα ήσουν μέσα ,αυτό βαλτω καλά στο μυαλό σου .
Με την πρώτη καταγγελία η δίωξη βρίσκει άμεσα το στίγμα του ανθρώπου που κρύβεται πίσω από όλο αυτό .
Σε αυτό που λέω είμαι κάθετη γιατί είχα και εγώ κάποτε ένα εμμονικο ψυχοπαθει να με απειλή και να λέει του κόσμου της ανηθικότητες και επειδή δεν επερνε από λόγια πήγα σε δικηγόρο και μου είπε ακριβώς αυτό .
Με το που θα καταθέσω αμέσως αγωγή έχει βρεθεί το στίγμα του ,ποιος είναι που είναι που μένει και τι καπνο φουμαρι οπότε αυτό που μας λες μάλλον δεν στέκει ..
Με το που τον ενημέρωσα ότι έχω πάει σε δικηγόρο και του έχω δείξει όλα τα απειλητικα του μηνύματα και φυσικά όλες τι ανηθικότητες του εξαφανίστηκε από προσώπου γης ...
Πίστεψέ με το ότι εσύ τα κατέβασες το στίγμα σου υπάρχει και μάλιστα μπορούν άνετα να σε βρουν ..
Οπότε ξανασκεψου το ρεζιλικη που έχεις να περάσεις αν τελικά πάει σε δικηγόρο εφόσον διάλεξες αυτό τον δρόμο ...
.
Τελοσπαντων το θέμα σου είναι από πού να το πιάσουμε και που να το αφήσουμε .
Κάτσε και σκέψου με το πάνω κεφάλι στην ηλικία που είσαι ,σοβαρεψου και φτιάξε ότι προλαβαίνεις .
Αν δεν μπορείς χώρισε από την γυναίκα σου όμορφα και ωραία ,εξήγησε στα παιδιά σου την κατάσταση και πήγαινε μαζί της ή στην τελική μείνε μόνος σου και πλήρωνε οποια βίζιτα θες για να ικανοποιεισαι..
Λυπάμαι που σου μιλάω με αυτό το ύφος αλλά είναι τραγικά και ανήθικα όλα αυτά και για την γκόμενα .
Έχει διαλέξει ένα τρόπο ζωής ,δέχεται να πηγαίνει με παντρεμένους και να παίζει μαζί τους ,δέχεται να κάνει την ζωή που κάνει αλλά αυτό δεν σου δίνει εσένα το δικαίωμα να την συμπεριφέρεσαι έτσι ....
Δεν έχει καμία σημασία πλέον το να λέει κάποιος τι κάνει αυτή η γυναίκα και αν είναι σωστό μπροστά σε αυτά που κάνεις εσύ ..
Δύο είναι οι λύσεις δυστηχως .
Ή χωρίζεις με την γυναίκα σου και ζεις την ζωή που θες χωρίς να προσβάλεις κανέναν ή το σταματάς όλο αυτό τώρα και απολαμβάνεις τα παιδιά σου και μπορεί και τα εγγόνια σου δεν ξέρω ..
Ειλικρινά στο λέω έχεις την ηλικία του πατέρα μου και ούτε στις πιο τρελές μου σκέψεις δεν μπορώ να βάλω στην θέση σου τον δικό μου ..