Γεια σας! Είμαι 19! Μετά απο δυο πολύ αγχωτικά χρόνια (που συνεχίζοναται λόγω οικονομικών δυσκολιών και ανασφάλειας) έπαθα κι εγώ κρίσεις πανικού... Στην αρχή τα κλασσικά: ταχυπαλμίες, βαριές ανάσες, φοβία θανάτου, λιποθυμίας, τρέλας κλπ.... Τις ξεπέρασα όμως και απλά μου έμειναν κάποιες φοβίες.... Τις τελευταίες μέρες με έχει πιάσει κάτι πολύ παράξενο όμως.... Μια φοβία πως αυτό που ζώ δεν είναι η πραγματικότητα.... Κάποιες φορές σκέφτομαι πως ζώ σε ένα όνειρο ενώ άλλες πως όλη μου η ζωή δεν είναι πάρα δημιούργημα του μυαλού μου, μια ψευδαίσθηση... Δεν αισθάνομαι κάτι παράξενο (δεν αισθάνομαι δλδ \"παράξενο\" ή \"ψεύτικο\" τον κόσμο) απλά φοβάμαι κάτι τέτοιο... Για όσους έχουν δει τις ταινίες αισθάνομαι σα να ζώ σε ενα \"Truman Show\" ή στην λιγότερο γνωστή ταινία \"Το νησί\" (δεν έχει σχέση με το γνωστό βιβλίο και σειρά) .... Καταλαβαίνω πως δεν πάει κάτι καλά με μένα... Βασικά φοβάμαι πως θα τρελαθώ θα πιστέψω ακόμα πιο πολύ αυτές τις φοβίες μου και με φαντάζομαι με κρίση μπροστά σε κάποιον ψυχίατρο να προσπαθεί να με ηρεμίσει και εγω να φωνάζω \"οοοοχιιιι δεν είσαι αληθινός, ολα τα φαντάααζομαιιι\" και να μην μπορώ να γίνω καλά.... Μίλησα με την ψυχολόγο στην οποία πήγαινα για τις κρίσεις πανικού και μου είπε πως είναι μόνο άγχος... Αλλα δεν ξέρω αν καταλαβαίνει τι έχω και εγω ΦΟΒΑΜΑΙ! Καμιά ιδέα??? Έχει περάσει κανείς κάτι ανάλογο?? (και όταν θα πάρω απάντηση αστραπιαία θα σκεφτώ \"είναι αληθινή απάντηση απο πραγματικό άνθρωπο ή την φαντάζομαι κι αυτή?? :P)