Γιατί νομίζω ότι πέσαμε παλι σε τρολ;
Printable View
Γιατί νομίζω ότι πέσαμε παλι σε τρολ;
Γιατί ρε παιδιά;
ξερω γω; λες φταιει 99% το πορνό, μετά λες ότι εισαι τρανς ενώ δεν έχεις κάνει επέμβαση, μετά λες ότι εισαι bi.. γενικα ασυαρτησιες για μενα. αν εχει ορεξη καποιος αλλος ας συνεχισει να γραφει
εχεις κανει καμια συναντηση με γιατρο που ασχολειται με το θεμα;
στα 19, χωρις ορμονες, θα εχεις πλεον πληρη αναπτυξη ανδρικων χαρακτηριστικων.
απ οτι ξερω, σε τετοιες περιπτωσεις η ορμονικη αποκατασταση ξεκιναει στην εφηβεια ωστε να γινει πιο ομαλη και πιο ρεαλιστικη η αλλαγη...
λοιπον, κατ αρχας δε χρειαζεται να κανεις την επεμβαση για να θεωρεισαι τρανς, που ισχυει κ νομικα εδω κ 3 χρονια στην ελλαδα, κατα δευτερον το γεγονος οτι ειμαι bi δεν ξερω τι εχει να κανει με τις ασυναρτησιες που λες, κ επισης δεν ειπα 99% οτι φταιει, ειπα οτι ημουν σιγουρη οτι θα εβλεπα τουλαχιστον ενα τετοιο σχολιο εδω. μην με παρεξηγειτε παρακαλω
[QUOTE=Remedy;1174803]εχεις κανει καμια συναντηση με γιατρο που ασχολειται με το θεμα;
στα 19, χωρις ορμονες, θα εχεις πλεον πληρη αναπτυξη ανδρικων χαρακτηριστικων.
απ οτι ξερω, σε τετοιες περιπτωσεις η ορμονικη αποκατασταση ξεκιναει στην εφηβεια ωστε να γινει πιο ομαλη και πιο ρεαλιστικη η αλλαγη...[/QUO
δεν εχω παει σε τετοιο γιατρο οχι, η πρωην θεραπευτρια μου το πηρε πολυ αρνητικα, μετα το ειπα κ αλλου αλλα δεν πηρα σαφη απαντηση. γνωριζω οτι καλυτερα να εκανα τη μεταβαση στην εφηβεια αλλα μετα καταλαβα οτι ειμαι τρανς. εχω ακουσει απο αλλα τρανς ατομα οτι κ 19 χρονων ειναι νωρις ομως
Εγώ πάντως δεν νομίζω πως η κοπέλα είναι τρολ. (διαισθητικά μιλώντας)
γιατι το πηρε αρνητικα; ειχε προβλημα με τους ομοφυλοφιλους, ή ειχε αμφιβολιες οτι αυτη ειναι η πραγματικη επιθυμια σου;;;;
τωρα δεν εχεις ψυχ;
το θεμα της ομρμονοθεραπειας ας μην το λυσουμε μεταξυ μας, αλλα ειναι απαραιτητο να πας αμεσα σε ειδικο γιατρο (ερπεπε να εχεις παει ηδη) και να το συζητησεις...
εσυ το ξερεις οτι εισασταν δυο κοριτσια. εκεινη το ηξερε;
κι αν το ηξερε, πως θα εκανε κατι μαζι σου; σου ειπε ποτε οτι της αρεσουν τα κοριτσια;
λες οτι δεν εκανες κατι επειδη δεν ηταν σωστο. λες και εξαρτιοταν αποκλειστικα απο εσενα.
πως θα εκανες κατι; εκεινη, το ηθελε;
Ναι έχεις δίκιο, αλλά άμα τη ρωτούσα από τότε θα γινόμουν ρεντικολο, αυτό μου είχε πει κ η πρώτη μου θεραπεύτρια, να μην της πω τίποτα καλύτερα, αλλά υποβοσκει ακόμα αυτό το αίσθημα. Προφανώς εξαρτάται κ από τους δύο μας. Τώρα όσον αφορά την πρώτη φορά που κατάλαβα τα αισθήματα μου τότε ένιωθα αγόρι, έχει μισό χρόνο περίπου που έκανα το come out