Originally posted by Giorgos4
Quote:
Originally posted by sabb
Θεωρείς τον εαυτό σου και σκεπτόμενο άνθρωπο και ορθολογιστή...
Το σκεπτόμενος είναι σχετικό...Αν σκέπτεσαι ένα sex symbol γυμνή/γυμνό, λυπάμαι αλλά η ποιότητα της σκέψης σου δεν σε κάνει σκεπτόμενο άνθρωπο .. Το ίδιο , δεν σε αυτοπροσδιορίζει για σκεπτόμενο και ορθολογιστή μια φοβία που είναι αναπαραγωγή ενός ηλιθίου που σου την μεταδίδει κι εσύ ουσιαστικά- εφόσον την κάνεις θρέντ σ\' ένα δημόσιο φόρουμ - την αποδέχεσαι..
Ο σκεπτόμενος και ορθολογιστής, ψάχνει..διυλίζει την γνώση...αναλύει...αποκηρύσει τα φαντάσματα και τις δυσιδαιμονίες...όπλο του είναι η επιστημονική προσέγγιση κι όχι η υπερβατικότητα, η μεταφυσική κι η υπεραπλούστευση της α-νόησης...
Συγγνώμη, αλλά δεν τα είδα πουθενά απ\'όλα αυτά σε σένα..
Πριν τοποθετήσεις τον εαυτό σου σε μια κατηγορία που ούτε κάν ξέρεις πως σκέφτεται κι ενεργεί, μην πλασάρεις την σκέψη σου σαν παράπλευρη διέξοδο στις φοβίες σου...
Ελπιζω να νιωθεις καλα προσβαλλοντας τον κοσμο. Εν πασει περιπτωσει, να ξερεις οτι εχω διαβασει πολυ γυρω απο το θέμα και η δικη μου αποψη ειναι οτι δεν θα συμβει τιποτα. το προβλημα μου, παρολο που το πιστευω αυτο, ειναι οτι η αντιθετη αποψη με τρομαζει. οπως με τρομαζει και ενα αντικειμενο παρολο που γνωριζω καλα οτι δεν προκειται να μου κανει κακο(εγραψα σε αλλο θεμα οτι περναω μια δυσκολη φαση που ακομα και αντικειμενα με τρομαζουν) Γι αυτο αλλωστε το εγραψα εδω αυτο το θεμα και οχι σε καποιο φορουμ μεταφυσικου ενδιαφεροντος. Επισης να προσθεσω οτι δεν βλεπω τηλεοραση, οποτε τη φοβια δεν μου την εχει μεταδωσει ο Χαρδαβελας. Και τωρα με συγχωρεις, εχω να σκεφτω μερικα sex symbols...