ντινι πρεπει να κανω αυτο ακριβως που λες.οτι με τρομαζει να το κανω αλλιως δεν γινεται τιποτα!
Printable View
ντινι πρεπει να κανω αυτο ακριβως που λες.οτι με τρομαζει να το κανω αλλιως δεν γινεται τιποτα!
ζωζα σε καταλαβαινω αλλα πρεπει να προχωρησουμε πως αλλιως θα γινει?ευχομαι να κανεις παιδι κ ολα θα πανε καλα δεν πρεπει να τα σκεφτεσαι αυτα!να σαι καλα κ κουραγιο!!!:)
Μην μασάς και μόνος σου μπορείς να τα καταφέρεις,εγώ άρχισα να την κάνω ποδαράτα,πήγα για καφέ σήμερα,πάρκαρα κάπως μακρυά γιατί δεν έβρισκα κιόλας,περπάτησα λίγο,πέρασα την ποσειδώνος μες το χαμό που γινόταν (άμα είσαι από Αθήνα καταλαβαίνεις),εντάξει δεν κάθησα και πάρα πολύ στην καφετέρια αλλά ήταν κάτι για εμένα όλη η ιστορία,προσπαθώ να την κάνω από το κοτέτσι σιγά σιγά :d και για την ψυχανάλυση συμφωνώ μαζί σου
μπραβο χαιρομαι για σενα σημασια δεν εχει ποση ωρα εκατσες αλλα οτι το τολμησες ,ετσι πιστευω σιγα σιγα το ξεπερνας ,ξερω γω 15 λεπτα την μια φορα 30 λεπτα την επομενη ωσπου καποια στιγμη θα καθεσαι οσο θελεις.εγω 40 μερες εχω παει για καφε 2 φορες που παλια πηγαινα καθε μερα μπορει κ 2 φορες κ δουλευα κ σε μαγαζια πολλα,τωρα απλα το αποφευγω αλλα δεν με νοιαζει καποια στιγμη θα ξεμπλοκαρω.οπως εγω ελεγα 2 μηνες θα παω γυμναστηριο κ δεν το τολμαγα 1 μηνα τωρα παω καθε μερα κ ειμαι μες στον κοσμο κ μου κανει καλο πιστευω κ με ανεβαζει,το τολμησα την πρωτη φορα φοβισμενα ξεκινησα κ δεν εγινε κατι τραγικο που πιστευα στο μυαλο μου κ τωρα ουτε σκεφτομαι κατι οταν παω. ενα βημα την φορα λενε καποιοι ,πολυ σοφο!
καλησπερα αλεξανδρε!εγω θα σου προτινω αντι για ψυχαναλυση γνωσιακη ψυχοθεραπεια...απλα το διευκρινιζω γιατι πολυ την εχουν πατησει νομιζοντας πως ειναι το ιδιο η πως θα βοηθησει.
καλημερα καλυτερα φιλε :)!καταλαβαινω οτι ειναι διαφορετικο απλα εννοω δεν θελω να παω σε ψυχολογο.αισθανομαι οτι δεν εχω να πω κατι δεν ξερω,ισωσ να ναι κ μαλακια μου που το σκεφτομαι ετσι τι να πω ποτε δεν ξερεις ,προς το παρον το αντιμετωπιζω παθητικα μονος μου ,στο μελλον ισως αλλαξω γνωμη
ναι σωστα καλημερα!και μπραβο σου που το παλευεις μονος σου!και η σταδιακη εκθεση στο φοβο μερος της θεραπειας ειναι αρα καλα το πας!
θα δειξει φιλε μου βλεποντας κ κανοντας !η αληθεια ειναι οτι μου λειπει το θαρρος αλλα θα το βρω που θα παει !ενα βημα την φορα λεω συνεχεια στον εαυτο μου !απλα οταν το παθαινεις νιωθεις οτι γυρισες παλι πισω στην αρχη κ σε ριχνει πολυ !εσυ πως εισαι ?κρισεις πανικου παθαινεις?
παντως το οτι λες πως ισως ειναι μαλακια σου που το σκεφτεσαι ετσι μου φαινετε πως δειχνει πως οχι δεν εχεις να πεις κατι στον ψυχολογο απλα δε νοιωθεις ετοιμος να πας!ομως δεν ειναι απαραιτητο παντως αν βλεπεις πως τα καταφερνεις και μονος σου ειναι το καλυτερο...γιατι και σε ψυχολογο να πας οτι προοδο θα κανεις εσυ θα την κανεις...
ναι εδω και δεκα χρονια κρισεις!τα πρωτα οχτω το παλευα μονος αλλα ερχοντουσαν ξανα μετα απο καιρο και τωρα ειμαι σε ψυχοθεραπεια
ευχομαι να το ξεπερασεις φιλε!ολοι μας !
Το ξέρω Αλέξανδρε και εγώ μες το έξω είμουν,και στη γνωσιακή θεραπεία φτάνει η στιγμή που ακολουθείς το λεγόμενο exposure therapy...κάθε μέρα πχ να πηγαίνεις ίδια ώρα με το μετρό ας πούμε κέντρο,να κάθεσαι εκεί που σε αγχώνει κτλ...μπράβο για το γυμναστήριο,το καλύτερο έκανες,και επειδή μπορείς το λεγόμενο \"try before buy\" έχω κάποια ebooks τα αποία βρήκα και διαβάζω και εγώ τώρα σχετικά με την γνωσιακή θεραπεία,όποιος θέλει να να μου στείλει pm να του πω τα links για το rapidshare...
Πολυ καλα τα λες negel...απλα εγω επειδη δεν τα παω και τοσο καλα με ορους ψυχολογιας,προσπαθω απλα να κανω οτι με αγχωνει...Σημερα ημουν χαλια...Ειμαι αδιαθετη,κανει ζεστη και ζαλιζομουν..Αποφασισα να παω βολτα ετσι ξαφνικα...Περπατουσα λοιπον και μου εφερνε ζαλη και ενα συναισθημα πως πρεπει να γυρισω σπιτιμου..Ελεγα λοιπον στον εαυτο μου,αν δεν λιποθυμησω ή εαν δεν παθω κατι τεσπα δεν γυρναω τελος...ΚΑι δεν επαθα τιποτις....Στα κομματια,δεν μπορουμε να κανουμε καλα το μυαλο μας?Οι σκεψεις ειναι δικες μας και κανενος αλλου..Αρα μπορουμε να επιβληθουμε αργα ή γρήγορα...Αλεξ μην μασας,θα βγεις απο το κοτέτσι...Μην ανησυχεις για τιποτα...Ηδη βγηκες για αθληση..Πολυ σημαντικο..:)
Μπράβο βρε ntini,δώσε του να καταλάβει,a small victory που λένε,δεν γύρισες πίσω,μπράβοοοοο!!Quote:
Originally posted by ntini
Πολυ καλα τα λες negel...απλα εγω επειδη δεν τα παω και τοσο καλα με ορους ψυχολογιας,προσπαθω απλα να κανω οτι με αγχωνει...Σημερα ημουν χαλια...Ειμαι αδιαθετη,κανει ζεστη και ζαλιζομουν..Αποφασισα να παω βολτα ετσι ξαφνικα...Περπατουσα λοιπον και μου εφερνε ζαλη και ενα συναισθημα πως πρεπει να γυρισω σπιτιμου..Ελεγα λοιπον στον εαυτο μου,αν δεν λιποθυμησω ή εαν δεν παθω κατι τεσπα δεν γυρναω τελος...ΚΑι δεν επαθα τιποτις....Στα κομματια,δεν μπορουμε να κανουμε καλα το μυαλο μας?Οι σκεψεις ειναι δικες μας και κανενος αλλου..Αρα μπορουμε να επιβληθουμε αργα ή γρήγορα...Αλεξ μην μασας,θα βγεις απο το κοτέτσι...Μην ανησυχεις για τιποτα...Ηδη βγηκες για αθληση..Πολυ σημαντικο..:)
ετσι παιδια μικρες καθημερινες νικες κ σιγα σιγα θα παρει μπρος η μηχανη !ενα βημα την φορα με αισιοδοξια !