ενημέρωσε κάποιο φίλο σου.τα χάπια σου τα παίρνεις φίλε μου? πρέπει να μιλήσεις με το γιατρό σου να τον ενημερώσεις τι σου συμβαίνει
Printable View
ενημέρωσε κάποιο φίλο σου.τα χάπια σου τα παίρνεις φίλε μου? πρέπει να μιλήσεις με το γιατρό σου να τον ενημερώσεις τι σου συμβαίνει
Σοβαρά ? Θα γίνω καλά ? Πώς το ξέρεις ? Είσαι κάποιος ?
Που μένεις να γυρίσουμε μαζί κάποια μέρα και να τα πούμε?
Μόνο που το σκέφτεσαι δεν ξέρω πως μπορεί και το κάνει
Άντε απαντα
έχω και εγώ ψύχωση πρέπει να ενημερώσεις το γιατρό σου τι νιώθεις τι σου συμβαίνει μπορεί να πρέπει να αλλάξει την αγωγή σου
Θέλω πολύ να βοηθήσω στη δουλειά αλλά δεν θέλω να κάνω κάτι μαζί σου είμαι με άλλον
Δεν θέλω θα αυτοκτονήσω και μετά θα λεσ κοίτα τι έκανε και εγώ δεν θα υπάρχω πια και θα σου λείπω
Δεν θέλω να σε ακούω άκου εκεί να αλλάξω αγωγή είσαι ανωμαλοσ θα τα πω όλα και θα δεις εσύ
Λεσ μαλακίες δεν θέλω να σε ακούω εσύ είσαι ικανός να μου πεις και τι φάρμακα να πάρω ?
Σε παρακαλώ είπα τη σωστή λέξη βοήθησε με μην γίνω ρεζίλι στο φόρουμ θα σου κάνω στοματικό και θα σου φύγουν όλα
Πονάει το πλευρό μου έχω ψύχωση έχω ουλεσ πονάνε τα τέτοια πονάει το γόνατο μου έχω κλέψει έχω κάτι ημικρανίες Εχω ροδοχρουσ
Τι έχω πάθει με ολουσ εσάς ? Γιατί μου φέρεστε έτσι ? Δεν βοηθάνε αυτά που λέω ?