παντως κακα τα ψεματα κατι γινεται αμα κοψεις το πολυ φαϊ και περπατας 1 ωρα τη μερα..
οτι και να θες ο οργανισμος σου θα χασει βαρος..
απλως δε πρεπει να αφηνουμε τον εαυτο μας να τσιμπολογαει..
Printable View
παντως κακα τα ψεματα κατι γινεται αμα κοψεις το πολυ φαϊ και περπατας 1 ωρα τη μερα..
οτι και να θες ο οργανισμος σου θα χασει βαρος..
απλως δε πρεπει να αφηνουμε τον εαυτο μας να τσιμπολογαει..
egw eimoun 50 kila otan phra risperdar egina 60 twra pernw geodon den dinei baros exasa k eimai55 kila na peite sto giatro na sas grapsei xapia pou den dinoun baros
με το geodon πως εισαι απο αποψη καρδιας ; εχεις αρρυθμιες ; κανει \"qt prolongation\" στην καρδια αν δεν κανω λαθος
ρε παιδια να ρωτησω κατι?
πως ειναι δυνατον να τρωω ελαχιστα και υγιεινα,να αθλουμαι και να κολυμπαω καθε μερα
και να παιρνω κιλα?
πως γινεται?εχω γινει τερας δεν μου κανουν τα ρουχα μου.
τι να κανω να σταματησω να τρωω?
ΦΟΦΑΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΜΗΝ ΠΑΧΥΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΧΟΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΡΟΩ ΟΤΙ ΒΡΩ.ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΗ
η αληθεια ειναι οτι τα περισσοτερα ψυχοφαρμακα αυξανουν την ορεξη.
προσπαθησε να συγκρατηθεις.
αναγκαιο κακο μαλλον...
Εγω παιρνω zyprexa 20mg εδω και 1 χρονο και εχω βαλει 20 κιλά και συνεχίζω...
Γνωρίζει μηπως κανεις αν μπορω να πάρω κάποιο άλλο φάρμακο που να μου κόψει την όρεξη αλλα χωρίς επιπλέον παρενέργειες.
Επισης με το zyprexa ειμαι εχω μονίμως φούσκωμα και κοιλιά φουσκωμένη, εχει καποιος άλλος αυτο το σύμπτωμα?
Με το zyprexa εγινα καλύτερα οπότε δεν μπορώ να του πω να το αλλαξει.Υπαρχει μια κλινική για το αδυνάτισμα στην Θεσσαλονίκη που ειναι για οσους παίρνουν zyprexa, υπάρχει κάποιος που την εχει επισκεφτεί και αν είδε αποτέλεσμα.
Επίσης μπορεί καποιος να δημοσιεύσει διαιτά που του δώσανε ειτε στην συγκεκριμένη κλινική ειτε καποιοσ αλλος διαιτολογος?
Εχω τοσο καιρό προσπαθώ και τα κιλά δεν χανονται με τιποτα.
βρε παιδια καλημερα καταρχην ο αντρας μου παιρνει zyprexa αλλα αδυνατιζει καθε μηνα και κιλο....τι ειναι αυτο τωρα?
egw pernw seropram ena to brady kai twra ellatwnw ta xanax prin ena mhna hmoun 44 kai twra 49 mou exei anoixei h orexh kai ta xanax ta stamataw teleiws mesa iouniou alla to seropram 8a to synexisw gia 8n mhnes 8a parw kai alla kila;;h ayto den ayxanei to baros mou xerei kaneis;;
τα ζολοφτ παχαινουν?ξερει κανεις?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ libpa!!!ΕΧΩ ΥΨΟΣ 1,60.ΕΙΧΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΑΝΟΡΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ ΑΠΟΤΟΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΦΥΓΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΟΡΕΞΗ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ...ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ ΟΤΙ ΠΑΧΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ Η ΑΛΗΘΕΥΕΙ.....ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΧΑΝΩ ΕΥΚΟΛΑ ΚΙΛΑ ΓΕΝΙΚΑ...
ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ...:)ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ
Κάποια φάρμακα ανοίγουν την όρεξη και αν δεν προσεξεις μπορει να ξεφυγεις πολύ. Το παρατηρω στον εαυτο μου εχει ανοιξει η ορεξη μου σε σχεση με παλαιοτερα και εχω παρει καποια κιλα αλλα το ελεγχω σε γενικες γραμμές.
Εγω έβαλα πολλα κιλά με το seroquel και το zyprexa.Τωρα δεν μπορω να τα χασω αν και προσπαθω.Ελπιζω να μην παιρνω για παντα φαρμακα κι ετσι να μπορεσω καποτε να τα χασω.