Είτε το κάνεις είτε όχι τα Χριστούγεννα θα έχουμε ολικό lockdown, οπότε οι ελευθερίες που λένε δεν ισχύουν..
Printable View
Είτε το κάνεις είτε όχι τα Χριστούγεννα θα έχουμε ολικό lockdown, οπότε οι ελευθερίες που λένε δεν ισχύουν..
εγω ειχα παρει ενα 2 ωρες πριν το εμβολιο, ενα 2 ωρες μετα το εμβολιο κι ενα πριν κοιμηθω. οποτε, δεν ξερω αν ειχα δεκατα. μονο τον πονο στο χερι καταλαβαινα,που περνουσε με το παναντολ. ο δικος μου πουε χει λιποθυμικα επεισοδια με τις ενεσεις, τον πηραν μεσα σε δωματιο, σε κρεβατι, οχι σε καρεκλα, του το εκαναν και τον παρακολουθησαν 15 λεπτα ξαπλα και μετα εφυγε. εκεινος λιγοτερο κι απο μενα, πονουσε. σχεδον τπτ..
ανε χετε προβλημα με τις ενεσεις, να το λετε, μην ντρεπεστε. ξερουν αυτοι τι θα κανουν.
612 σήμερα διασωληνωμενοι , είπαν πως αν φτάσουμε στους 608 θα πάμε σε λοκνταουν.
Εγω παντως οταν το εκανα μου ειπαν μονο παρακεταμολη να παρω για τις οποιες παρενεργειες.
37 άρχισαν τα δέκατα
Αντρέα, όλα καλά θά πάνε, έχεις αποφύγει τά χειρότερα (κορονοιο) για τήν ώρα. Θέλω νά σού πω ότι αν έχεις γενικά πρόβλημα υγείας, είναι πάρα πολύ πιθανόν ο κορονοιος νά σε έκανε κομμάτια. Να είχες βάρος στα πνευμόνια να εβηχες νά μήν είχες γεύση όσφρηση καί όλα τά γνωστά. Τώρα κανείς δέκατα, ο οργανισμός αντιδρά και αυτό είναι καλό, θά έχεις αντισώματα μετά. Πάρε ένα ντεπονακι αν θες καί πέσε για ύπνο ήρεμος. Όλα καλά.