Originally Posted by
Hristina
Καλησπέρα,
ταλαιπωρούμαι χρόνια ολόκληρα απο οισοφαγίτιδα και είμαι με εξάρσεις και υφέσεις...συμπτώματα σχεδόν τα πάντα από καούρες, αναγωγές, πόνο και βάρος στο στήθος, συριγμό, δύσπνοια έως λαρυγγίτιδες που με οδήγησαν μέχρι και σε φωνίατρο, γτ έκλεινε εντελώς η φωνή μου
Πάντα μα πάντα επιδεινώνεται σε φάσεις άγχους και στεναχώριας. Πρώτη φορά εμφανίστηκε στα 28 μου μετά από πολύμηνη αγοραφοβία και κρίσεις πανικού.
Αυτό που βοηθάει εμένα είναι η παντοπραζόλη ( σε έξαρση για καμία βδομάδα πρωί βράδυ και μετά ένα το πρωί,με οδηγία γιατρού όμως ). Ρώτα τον γιατρό σου για αυτό.
Αυτό όμως που σου προτείνω να αρχίσεις χθες και δε χρειάζεται συνταγή γιατρού είναι η μαστίχα Χίου σε κάψουλες. Αν δεν το έχεις δοκιμάσει, ήρθε η ώρα. Ταυτόχρονα μπορείς να παίρνεις και γκάβισκον. Και διατροφή εκτός από τα κλασικά θα βρεις μόνη σου τι σε ενοχλεί, αν κι εγώ υπάρχει περίπτωση να φάω κάτι σήμερα και να μη με πειράξει και να φάω το ίδιο μετά από λίγες μέρες και να με πεθάνει. Όσο είσαι σε οξεία φάση όμως μικρά γεύματα, όχι λιπαρά, όχι τηγανιτά, όχι σοκολάτες, όχι αλκοόλ.