Ας απαντήσω λοιπόν....προφανώς και υπάρχουν και όπως λες ίσως το θέμα δεν είναι αν χρειάζονται ή όχι τέτοιου είδους ανακούφιση, αλλά αν το παραδέχονται. Προσωπικά πάντως δεν θυμάμαι να ήθελα \'σοβαρή σχέση με προοπτική\' σε όλες τις φάσεις τις ζωής μου.
Αλλά Δημήτρη, αυτό που επίσης θυμάμαι, είναι ότι τελικά δεν μπορείς να προδιαγράψεις τι πρόκειται να συμβεί στην πορεία μιας ερωτικής σχέσης. Μου έχει συμβεί να ξεκινήσω κάτι καθαρά λόγω της σεξουαλικής έλξης χωρίς να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες ή η επιθυμία για \'σχέση\' και τελικά να μείνουμε μαζί κάποια χρόνια. Όπως επίσης μου έχει συμβεί να ξεκινήσουμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις και μετά την πρώτη φορά στο κρεβάτι να πάρω μαύρο δρόμο (χημεία μηδέν).
Γι\' αυτό λοιπόν θα σου πρότεινα απλά να είσαι ειλικρινής σχετικά με το τι θα ήθελες αυτή την εποχή (αφού έτσι θα νιώθεις πιο ήσυχη τη συνείδηση σου), αφήνοντας όμως τον εαυτό σου ανοιχτό σε όλα τα ενδεχόμενα που μπορεί να προκύψουν. Μην προδιαγράφεις ότι στην πορεία της όποιας σχέσης δεν θα νιώσεις καλύτερα, δεν θα νιώσεις περισσότερα, ή ότι οπωσδήποτε η κοπέλα που θα είναι μαζί σου θα θέλει κάτι περισσότερο ή διαφορετικό από αυτό που εσύ θα θέλεις.