Quote:
Originally posted by nature
Στη γειτονιά μου, όπως παντού στη χώρα μας, το αλαλούμ με το πάρκιγκ των αυτοκινήτων καλά κρατεί. Είναι αυτό που είπες πριν όταν έγραφες για τους ευρωπαϊκούς δείκτες....
Εχω φωνάξει 100 φορές, την αστυνομία, τον Δήμο, την Τροχαία....
Οταν ψάχνω για παρκάρισμα και οι μόνες ελεύθερες θέσεις, είναι οι \"παράνομες\", προτιμώ να κάνω 10 κύκλους στα γύρω τετράγωνα ή να παρκάρω 3 δρόμους πιο πέρα παρά να πω: δεν βαριέσαι, Ελλάδα είναι, αφού δεν γράφουν κανέναν, ας επωφεληθώ να βολευτώ...
Αντίθετα, σκέπτομαι ότι έχω μεγαλύτερη ευθύνη, αφού ξέρω 5 πράγματα παραπάνω και έχω ταξιδέψει και έχω γνωρίσει τι σημαίνει οργάνωση και πειθαρχία, να μεταφέρω αυτή τη γνώση και τη συνήθεια και στη πατρίδα μου.
Οταν όλοι καταπατάνε μία ουρά και στέκονται μπουλούκι οριζόντια, εγώ προσπαθώ να την τηρήσω κάθετα και ας είμαι μόνη μου. Πιστεύω ότι μεταδίδω πάλι τις γνώσεις μου.
Αν έλεγα Ελλάδα είναι ας κάνουμε εδώ μπουλούκι και στην Αγγλία θα τηρώ τη σειρά, τότε πώς θα βοηθήσω?
Τώρα για τις μίζες που είπες, συμφωνώ όπως όλοι ότι οι διοικητές και διευθυντές και παρατρεχάμενοι Δημ. οργανισμών παίρνουν μίζες. Αυτό το ξέρουν όλοι.
Σε όποιο κόμμα και αν ανήκουν. ...
Αυτό όμως που δεν έχουν μπει στον κόπο να σκεφτούν, όπως μάλλον και εσύ, γιαυτό σου είπα πως με στεναχώρησες, είναι ότι πίσω από τις μίζες, κρύβεται (εκτός από απληστία και φιλαργυρία) και έλλειψη πειθαρχίας.
Τι πειθαρχίας?
Μα φυσικά πειθαρχίας στους Νόμους της χώρας μας!!!!!
Γιαυτό λέω ας πειθαρχούμε πρώτα στο πάρκιγκ, στο νόμο του καπνίσματος, σε καθημερινά πράγματα... Είναι μία εξάσκηση που ο Ελληνας την έχει ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλον Ευρωπαίο....
Πόσες φορές έχουμε ακούσει κάποιον που του κόβουν κλήση στο δρόμο να λέει: Ξέρεις ποιος είμαι εγώ?
Αλήθεια μετά από αυτά τα συμπεράσματα σου nature δεν έχεις σκεφτεί πως στην ουσία τίποτα δεν αλλάζει?