με τον καφε εχεις απολυτο δικιο....μεχρι τους δυο καφεδες θεωρω κανονικο στον τριτο καφε δεν κρατιεμαι απο την συχνουρια
Printable View
ναι, με τον καιρο παραγραφονται........αν ειναι σοβαρο το παραπτωμα σου, τρως κι ενα μπαν, δεν εχω φαει τετοιο ......
η remedy ειναι ο aeon!
καλο μου μπαν....................
εγω ειμαι εδω μεσα με την ιδιοτητα του "ψυχακια" . η ρεμεντι η μαριλου τι ειναι? και δεν ξερω εγω ποσα αλλα ατομα?
παλι, που κολλαει η ρεμεντυ κι η μαριλου, που ειναι 100% διαφορετικα μελη , με την ρεμεντυ εχω καλες σχεσεις και με την μαριλου κακες ......... εχω φαει 48 ποιντς συνολικα , μερικα απο αυτα για καυγαδες με την ρεμεντυ, παλια , κι ομως δεν εχω κανενα μπαν ......
οταν ειχα φαει μπαν εφτιαξα καινουργιο λογαργιασμο με ψευδωνυμο burning. ειδαν την ip και δεν δεχθηκαν το λογαργιαμο!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
απλα δεν μπορω να αλλο να αναρωτιωμαστε αν το ποτηρι ειναι μισο γεματο η μεσοαδειο... πραγματικα!
μα αν παραπονιεσαι γιατι εφτιαξες 2ο λογ/μο , με το ιδιο ip , οταν ειχες φαει μπαν , πραμα απαραδεκτο, εσυ εισαι λαθος , οχι το φορουμ , και τι σχεση εχει η ρεμεντυ με τον Αeon , υπονοεις οτι ειναι το ιδιο και τα αυτο προσωπο , επειδη εχουν σχεδον την ιδια χρονια εγγραφης με τον Αεον ? ...........................ανακαλεσε γιατι θαχεις μπελαδες , οχι απο μενα ......