Quote:
Originally posted by weird
Καταρχήν, θέλω να σε ρωτήσω το εξής μπουμπού.
Του μίλησες άμεσα?
Του είπες όλα όσα μας έχεις γράψει?
Τα παράπονά σου?
Το έκανες ΑΜΕΣΑ και ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, εκφράζοντας τα συναισθήματά σου?
Αν ναι και δεν βρήκες ανταπόκριση τότε..
δεν θα συμφωνήσω με την λύση που επέλεξες, εφόσον ζητάς την γνώμη μου.
Είναι μια μη ρεαλιστική λύση που την θεωρώ πιότερο υπεκφυγή της κατάστασης παρά λύση.
Με αγαπά τον αγαπώ,
με ποθεί τον ποθώ,
αλλά η καθημερινότητά μας δεν αντέχεται.
Γι αυτό, αν και έχουμε κι ένα παιδί μαζί, ας μείνουμε ωστόσο χώρια, ας μείνουμε μόνο ερωτικοί σύντροφοι.
Συγνώμη, εσύ τώρα έτσι όπως το διαβάζεις, το θεωρείς ώριμο, λειτουργικό, εφικτό?
Αν όχι, τότε σκέψου καλύτερα.
Μήπως πας να διαμορφώσεις την κατάσταση εκεί που σε βολεύει?
Εννοώ οτι, όπως έχεις αφήσει να εννοηθεί, μάλλον ως εργένη τον αγάπησες και τον ερωτεύτηκες.
Το υπόλοιπο πακέτο σου έκατσε βαρύ, αναφέρομαι στην όλη καθημερινότητα της συμβίωσης με τον άντρα και τα παιδιά. Έφαγες τα μούτρα σου, αλλά δεν αποχωρείς κιόλας... ( υπο την απαραίτητη προυπόθεση φυσικά οτι εχεις εξαντλήσει ΟΛΑ τα άλλα μέσα και δεν βλέπεις φως)
Προσπαθείς τώρα, με τα λόγια σου αυτά, να ζήστε μια εργένικα ερωτική ζωή μαζί? Αρα να ζήσεις το αρχικό σενάριο που είχες στο μυαλό σου, όταν τον γνώρισες.... α είναι και το παιδί σου στη μέση, αλλά, εντάξει, εσείς θα λειτουργείτε ως εραστές...
Τι να σου πω δεν ξέρω.
Αφού αγαπιέστε, καθίστε συζητήστε και βρείτε μια ρεαλιστική λύση ώστε ο έρωτας και η αγάπη σας να χωράει και την καθημερινότητά σας.
Αν η λύση δεν μπορεί να βρεθεί μάλλον η αγάπη και η καλή θέληση δεν είναι αμοιβαία, γιατί πιστεύω οτι χωρίς αληθή επικοινωνία δεν μπορεί να γίνεται λόγος για αγάπη. Οπότε, ας πάρει ο καθείς τον δρόμο του.
Απο εκεί και πέρα, μεσοβέζικες λύσεις και κάπως ανεδαφικές, προσωπικά δεν θα τις επέλεγα.
ΝΑΙ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΦ\'ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ.