Παιδιά ανησυχώ κάθε μέρα ζαλίζομαι σβημάρες και σήμερα έντονη τάση λιποθυμίας και τάση για εμετό φοβάμαι μν είναι κάτι κακό δεν ξέρω τ άλλο να κάνω...
Printable View
Παιδιά ανησυχώ κάθε μέρα ζαλίζομαι σβημάρες και σήμερα έντονη τάση λιποθυμίας και τάση για εμετό φοβάμαι μν είναι κάτι κακό δεν ξέρω τ άλλο να κάνω...
νιωθω χαλια τελειως αισθημα τρελας αποπροσωποιησης οτι δεν ειμαι πλεον εδω ζαλιζομαι νιωθω οτι πεφτω ολα μαζι...και βεβαια παρα πολυ μεγαλο φοβο...επισης βλεπω οτι τα αντικαταθλιπτικα δεν με βοηθουν παρα μονο με μικρες αναλαμπες...μακροχρονια παραμενω στα ιδια δεν βλεπω καμια βελτιωση
Δεν παίρνω αγώγη είχα πάρει για 18 ημέρες μόνο πριν 4 μηνες κ τα έκοψα τώρα μόνο ψυχοθεραπεία κ πίνω xanax που κ που γιατί φοβάμαι να πίνω κ αυτά κ απλά υποφέρω σε καθημερινή βάση
Έχω αναρρωτική αυτές τις μέρες κ σκέφτομαι να πάρω μεγάλη άδεια απο ψυχίατρο δεν νιώθω καλά δεν έχω δύναμη για τίποτα μ πιάνει τάση λιποθυμίας κ τάση γ εμετό σχεδόν όλη μέρα...δεν το θεωρώ λογικόβδεν ξέρω τ άλλο ν κάνω κ ν ψάξω υποφέρω
Εγώ θα πρότεινα να προσπαθήσεις να πηγαίνεις στη δουλειά σου παρά τα όσα νιώθεις...μόνο έτσι υπάρχει ελπίδα να καταπολεμήσεις ότι έχεις, αλλιώς κάθε μέρα μέσα στο σπίτι θα βαλτώνεις όλο ο περισσοτερο
Δουλεύω με τηλεργασία...δεν έχω δύναμη ούτε σωματικά ούτε ψυχικά για τα πιο απλά..πχ έκανα μπάνιο κ λαχάνιασα έχω καταρεύσει
Η καταθλιψη και οι κρισεις πανικου σε κανουν ρακος.Να ξερεις οταν ξεκινας καποια αγωγη τα συμπτωματα που ειχες πριν επιδεινωνονται για καμια εβδομαδα περιπου και μετα καλυτερευεις.
Eγω ακουγα φωνες εβλεπα τερατα κτλ.Ωραιες αναμνησεις.Τωρα ειναι ολοι φιλοι μου.