Δεν θα μου δώσει αν πάω!
Printable View
Το ξέρω αλλά ξέρω ότι δεν θα μου βρει τίποτα εάν πάω, έχω πάει δύο φορές και με βρήκε εντάξει και θα το πω γιατί δεν το έχω πει αυτό, τα έχω κάνει και πάνω μου, πριν λίγο διάστημα δεν πάει πολύ καιρός δεν μπορούσα να κρατηθώ, έχω απομονωθεί από αυτό το πράγμα, διακοπές δεν πηγαίνω το καλοκαίρι για αυτό το λόγο και λέω σαν δικαιολογία ότι δεν μαρεσουν οι διακοπές, να βράσω τέτοια ζωή, εγώ θα πάω σε εάν γνωστό μου φαρμακοποιό και δεν με νοιάζουν οι παρενέργειες!!
Αντρεα εγω ειχα χρονια προστατιτιδα,και με βοηθησε παρα πολυ το nettle root +zinc της terranova.Ειναι φυτικο συμπληρωμα διατροφης.Απο κει και περα,υπαρχουν αρκετα φαρμακα,πχ στον πατερα μου που εχει θεμα με την ουρηση λογω προστατη δινουν το alfural,στη θεια μου με αλλο συνθετο προβλημα δινουν το mirabegron....δεν ξερω πιο ειναι καταλληλο στην περιπτωση σου ουτε ο φαρμακοποιος ξερει.Μονο ουρολογος μπορει να σου πει.Και υπαρχουν κ αλλα φαρμακα νεοτερα.Γενικα...ξεκινα με καποιο συμπληρωμα πρωτα κ αν δεν δεις βελτιωση πηγαινε σε ουρολογο και να επιμεινεις σε διαγνωση.Γενικα βολευει τους γιατρους να τα ριχνουν ολα στο αγχος.Δεν ισχυει ομως αυτο.