ναι, δεν εκανα τιποτα ......εχω να μπω στην θαλασσα που λατρευα απο το 2002 ........ελπιζω φετος να μπω ....
Printable View
μου πηρε 18 χρονια , τα 12 σοβαρουτσικη .......δεν περιμενα να περασει ......κι ομως ....η ψυχοθεραπεια απεδειχθη ανημπορη να βοηθησει την κτθλψη .....τωρα αισθανομαι αλλοκοτα , εχω ξεχασει πως ειναι χωρις κτθλψη ......
Κι εγώ έχω μια ελαφριάς μορφής κατάθλιψη που την έχω απο πολύ μικρή, μόνο όταν ήμουν παιδάκι ήμουν χαρούμενη κι έχω μάθει να ζω με αυτό. Το πρόβλημα είναι όταν οι άλλοι άνθρωποι σε πιέζουν με το ζόρι να είσαι χαρούμενος και νομίζω ενας από τους λόγους που τόσοι άνθρωποι παθαίνουν κατάθλιψη στην εποχή μας είναι γιατί δεν εκφράζουν τα συναισθήματα τους τα πνίγουν όπως σου είπαν οι ψυχολόγοι.
Κι εγώ δυσκολεύομαι αλλά δεν πιέζω τον εαυτό μου να ειμαι χαρούμενη με το ζόρι για να μη φαίνομαι περίεργη. Πλέον λέω αν δεν μου βγαίνει δεν πειράζει.
στα αρ@ιδια μου τι λενε οι αλλοι, μενδιαφερει εγω πως αισθανομαι, σιγα μην κανω και τον χαρουμενο ......βεβαια ουδεποτε εχω κλαφτει, ειναι πολυ ασχημο να μεταφερεις τα προβληματα σου στους αλλους ....δεν ειμαι μεμψιμοιρος , παντα υπαρχουν και χειροτερα .....αυτο σκεφτομαι και με παρηγορει .....η ελπιδα παντα πεθαινει τελευταια , ισως γι αυτο συνηλθα ( μερικως ) ανευ φαρμακων και ψυχοτετοιων ....