Originally Posted by
JohnyK33
Καλησπερα,ανδρας αισιως 35 ετων,δεν εχω κανει ακομη σχεση με κοπελα,ουτε καν ραντεβου/γνωριμια,παντελης ελλειψη σεξουαλικης ζωης και καθημερινοτητας,το πως εφτασα σε αυτο το τελμα και αδιεξοδο ειναι οτι φταινε πραγματα απο μικρη ηλικια που δεν βοηθησαν ωστε να μπορεσω να ειμαι ποιο ανετος και κοινωνικος σε γενικο πλαισιο,συν η ΓΑΔ και Αποφευκτικη Διαταραχη Προσωπικοτητας που διεγνωσθη πριν εναμιση χρονο.
Μερικα απο αυτα ειναι,υπερβολικη ντροπαλοτητα,εσωστρεφης χαρακτηρας,χαμηλη αυτοεκτιμηση/αυτοπεποιθηση,φοβιες απορριψης,αποτυχιας,ανεπαρ κειας,μειονεξιας,ελλειψη φιλιων,ελλειψη επιλογων διασκεδασης και κοινωνικοποιησης η συνευρεσης με αλλα ατομα σε ενα παρτυ κλπ,απων απο σοσιαλ μιντια εντελως,συναισθηματικα πολυ κλειστος.Η αλλη πλευρα,παντα με σχολιαζε ως weirdo,ντροπαλο,λιγομιλητο,το καλο παιδι.
Το ζητημα ειναι οτι πρεπει να μπει ενα τελος γιατι δεν μπορει να συνεχιστει αλλο αυτη η κατασταση,δεν μπορω να ειμαι μονος μου εσαει,χρειαζομαι την συντροφικοτητα,να δωσω και να παρω αγαπη απο καποια κοπελα,να εχω μια couple καθημερινοτητα οπου θα μπορω να εχω ενδιαφερον να προσφερω σε αυτην.
Δεν ξερω τι ακριβως πρεπει να κανω και πως θα το κανω χωρι να εκτεθω,διοτι φοβαμαι μην με πληγωσει συναισθηματικα η αλλη πλευρα,αν καποια στιγμη αντιληφθει οτι αυτο το ατομο,στα 35 του δεν ειναι ενας φτασμενος και κατασταλαγμενος ωριμος ανδρας που ξερει τι θελει στη ζωη του,αλλα ενα απειρο παιδακι που ψαχνει να κανει μια αρχη απο το μηδεν για να κερδισει απο που του λειπει η εμπειρια στις σχεσεις και οχι μονο.