Originally Posted by
Dimitra293
Την πρώτη φορά που χωρίσαμε έγινε πάνω σε καβγά .Δεν είχα τέτοιο σκοπό .Απλώς ήταν μια κακή μέρα που 1) είχε μιλήσει άσχημα για κάποιον γνωστό μας 2) ήμασταν και οι δυο λίγο κουρασμένοι και είχαμε νεύρα από την μέρα μας 3) ακριβώς επειδή υπήρξαν μικρες χαζές αφορμές ,του είπα πως νιώθω ότι σήμερα δεν επικοινωνούμε και πολύ καλά και ότι κάτι πάει λάθος .
Αυτός σε αυτό το άκουσμα πανικοβλήθηκε ,στην αρχή μου είπε να το πιάσουμε όλο από την αρχή καο αν έχει αλλάξει κάτι σε αυτά που νιώθω και το αμέσως επόμενο λεπτό ,πριν προλάβω σχεδόν να απαντήσω ,μου έκανε επίθεση και καλά να μην νομίζω ότι εγώ τον βαριέμαι ενώ αυτός με κυνηγάει και ότι και αυτός ξενέρωσε ξαφνικά .Παράλληλα όταν του έλεγα ότι οκ αν ισχύει αυτό ας το αφήσουμε ,και γενικώς ένιωσα ότι πανικοβλήθηκε στο ενδεχόμενο ότι εγώ θα τον αφήσω και προσπαθούσε κάπως να με προλάβει .Εκείνη τη μέρα στεναχωρήθηκα άπειρα γιατί μέχρι τότε ήταν όλα πολύ όμορφα και κυρίως ένιωθα πράγματα για αυτόν .Πάνω στα νεύρα ΜΠΥ και επειδή μου χτύπησε πολύ άσχημα η συμπεριφορά του ,το άφησα και από τότε χάθηκα τελείως και δεν του ξαναμιλησα ,μέχρι τώρα που τα ξαναβρήκαμε (με τις ενδιάμεσες παρεμβολές υου ).Τελοσπαντων ,απλώς αν θέλει τον χρόνο του ,αν φοβάται ότι εξαφανίστηκα και θα το ξανακάνω ή αν έκανα και εγώ λάθη ειμαι διατεθημένη να περιμένω και να τα διορθώσω .Πάνω που με ρωτήσατε αν έχουμε τώρα ελεύθερη σχέση ...ειλικρινά στα λόγια μπορεί να μου πει χίλιες δυο βλακείες ,είμαστε χαλαρά ,το πάμε σιγά σιγά ,όλα κουλ κλπ κλπ και όχι δεν έχουμε από τώρα σχέση .Στην πράξη αυτός θα είναι αυτός που θα συμπεριφερθεί σαν να έχουμε σχέση (κυρίως με τον έλεγχο και τα τηλεφωνήματα ) + αν με δει ακόμα και να μιλάω με φίλους μου ή στο ενδεχόμενο ότι ειμαι σε ένα πάρτυ και γύρω μου έχει αγόρια πιστεύω θα τρελαθεί .Δεν φτάνω καν στο σημείο και στο ενδεχόμενο να μην υπάρχει αποκλειστικότητα από μεριάς μου ή μα βγαίνω συστηματικά και με άλλους .Παρόλα αυτά στα λόγια δεν θα παραδεχτεί τίποτα ,δεν θα πει τίποτα ,θα μου κρατήσει μουτρα ,θα μασήσει τα λόγια του και θα δείξει έτσι τί τον πείραξε .Τελοσπαντων τι να πω ,έχω στεναχωρηθεί αρκετά και προβληματιστεί ..