Originally posted by littleboat
Quote:
Originally posted by weird
Καλή μου, δεν γίνεται ούτε να μας καταλαβαίνουν ΟΛΟΙ, ούτε να μας αποδέχονται ΟΛΟΙ...
Μείνε στα λιγοστά άτομα που μπορούν να σε νιώσουν, μέσα στα οποία είμαστε κι εγώ κι η Μελένια, και μην επιζητάς την αποδοχή απο κάθε κατεύθυνση.
Η διαφορετικότητά σου, δεν σε κάνει εξωγήινη, όπως τη νιώθεις, αλλά απλά, ξεχωριστή :)
Αποδέξου εσύ η ίδια τον εαυτό σου, μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση, μην ντρέπεσαι για τίποτα, και δεν θα έχεις τόσο έντονη την ανάγκη να το μοιράζεσαι με τον καθένα...
Δεν είναι κάτι για να ντρέπεσαι.
Αγάπησες την ομορφιά της ψυχής της και σου δίνει το πρότυπο που τόσο έχεις ανάγκη ως κοριτσάκι, αλλα και τη ζεστασιά.
Κάποια μέρα, όλα αυτά θα δεις, θα καταλάβεις ακριβώς τί ρόλο έπαιξαν στην ζωή και την εξέλιξή σου.
Σ\'ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα σου λόγια, με ενθαρρύνουν και το έχω μεγάλη ανάγκη αυτή τη στιγμή.
Μακάρι να μπορούσα να σκέφτομαι συνέχεια έτσι γιατί έχεις απόλυτο δίκιο,μόνο με τον τρόπο αυτό θα έπρεπε να αντιμετωπίζω την κατάσταση αυτή.
Βέβαια εγώ δεν ζήτησα να με καταλάβουν ΟΛΟΙ. Το κυρίως πρόβλημα το έχω όταν δεν με καταλαβαίνουν κάποιοι κοντινοί μου άνθρωποι... Όταν δεν είμαι καλά, με ρωτούν \"τι έχεις;\" και ξέροντας το ποια θα είναι η αντίδρασή τους απέναντι στα συναισθήματά μου, δεν ανοίγομαι ποτέ και απομακρύνομαι από εκείνους... Άλλες φορές πάλι το γεγονός ότι δεν με καταλαβαίνουν σε αυτό το θέμα μου δείχνει πως απλά δεν αξίζει να τους έχω στη ζωή μου γιατί το να μη δείχνουν διάθεση ποτέ να με ακούσουν ή όταν το κάνουν να με υποτιμούν και να με χλευάζουν επειδή ίσως δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα αυτό που νιώθω μου δείχνει πως και σε κάποιο άλλο θέμα θα έκαναν το αντίστοιχο... Αλλά πάλι δεν ξέρω, ίσως φταίω εγώ και το γεγονός ότι δεν είναι κάτι συνηθισμένο αυτό που νιώθω...