Originally Posted by
Melina75
Mάλλον ήμουν απλώς μια καβάτζα και στο μυαλό μου νόμιζα ότι με θέλει . Είχε συμβεί και ένα άλλο περιστατικό τώρα που το σκέφτομαι ..Η κολλητή ΜΠΥ έβγαινε με τον κολλητό του και μια μέρα της πεταξε ένα << σήμερα όλοι οι φίλοι μου κανόνισαν γκόμενο δουλειές ,...εκτός από τον <<τάδε >> ...αυτός αν είχε κανονίσει θα το είχες μάθει ήδη από την φίλη σου .(και όντως εκείνη τη μέρα δεν είχαμε μιλήσει καν ). Βέβαια η φίλη μου που ήταν μπροστά μου είπε πως της φάνηκε σαν να έριξε άδεια για να πιάσει γεμάτα ,να δει αν θα μεταφέρει κάτι η φίλη μου για εμένα και το πως το βλέπω -τι κανονίζω .Επίσης όταν ήμασταν μαζί ,μπορεί για παράδειγμα να βλέπαμε πράγματα στο γιουτιουμπ από το κινητό του για καμία ώρα ,αλλά όταν το έπιανα εγώ στα χέρια μου κάπως ταράζονταν . (Βέβαια για μια ώρα ολόκληρη ώρα είχα την μούρη μξυ κανονικά πάνω από το κινητό του ,μετά τον έπιανε η κάψα ότι θα δω κάτι που δεν πρέπει ;) Ήθελε να κανονίζουμε πρώτα με τις παρέες μας και να βρισκόμαστε εμείς μετά .Από την άλλη όμως ,πολλές φορές μου πρότεινε να πάω μαζί με την παρέα του και είχα παρατηρήσει ότι οι φίλοι του όταν με έβλεπαν έξω τον σκουντουσαν ,τον ενημέρωναν κλπ ( Όχι σε φάση <<ωχ ήρθε πάλι η δικιά σου πρόσεχε >> ,ισα ισα πολλές φορές κουβαλήθηκαν όλοι μαζί σε μαγαζιά που ήξεραν ότι θα σκάσω μύτη αργότερα ) . Επιδίωκε να με δει 3-4 φορές τη βδομάδα ,εκτός αν ήμουν <<κακό κορίτσι >> εκείνη την βδομάδα και είχα προτιμήσει να ακολουθήσω το πρόγραμμα μου και άρα θύμωνε και κρατούσε μεγαλύτερα κενά στην επικοινωνία μας .Δεν επικοινωνούσε μόνο όταν ήταν να βρεθούμε και όταν βρισκόμασταν ,δεν ερχόταν μόνο όταν επρόκειτο να κάνουμε σεξ .Μου είχε γνωρίσει όλους τους φίλους του και πολλές φορές τους πέτυχα να με ελέγχουν ,ειδικά αν αυτός δεν ήταν παρόν εκείνη τη στιγμή . Όταν επικοινωνούσα εγώ πρώτη ,σήκωνε τα τηλέφωνα πάντα χωρίς να καθυστερεί ή να μιλάει περίεργα (βέβαια δεν επικοινώνησα πολλές φορές εγώ πρώτη ). Επίσης με έπαιρνε κάτι ανεξήγητα τηλέφωνα στις 12 το βράδυ στα ξαφνικά ,χωρίς να είναι απαραίτητα για να βρεθούμε και χωρίς να το γυρίζει σε σεξοσυζητηση ή κάτι .Ακόμα και σήμερα μετά από τόσο καιρό ,μέσω της γέφυρας κολλητού κολλητής κάνει προσεγγίσεις . Εν τελει μάλλον από τις καβατζες θα ήμουν η <<επίσημη >> και παράλληλα θα είχε και καμία άλλη για μπακαπ . Ή μπορεί και να μην του καθόταν ,απλώς αφιέρωνε αρκετό χρόνο στο να με κυνηγάει με τους φίλους του και πιστεύω ότι δεν θα τον <<χαράμιζε>> έτσι ,αν ήθελε να <<επικεντρωθεί >> στο να του κάτσει η άλλη .Κακώς τα αναλύω ,κρατάω ότι έφυγα και ότι καταλαβαίνω ότι όλο αυτό μου δημιούργησε βλακώδεις ανασφάλειες ,για αυτό και άνοιξα ολόκληρο θέμα .