Originally Posted by
24601_prisoner
ευχαριστώ για τις απαντήσεις όλους αρχικά.. είμαι μια κοπέλα που με τα πολλά δεν την χαρακτηρίζεις"καθωσπρέπει" .. δεν εχω τύπο..μπορούν να με γοητεύουν διαφορετικοί τύποι ανθρώπων.. παραδόξως με πλησιάζουν άτομα με τα οποία φαινομενικά δεν ταιριάζουμε... είτε είναι ο κλασικός geek με γυαλιά μυωπίας που βλέπει ανιμε και παίζει γκεϊμς είτε κάποιος πιο περιποιημενος που προσέχει την εμφάνιση του όπως επίσης και κάποιος ο οποίος φοράει φαρδιά ρούχα και είναι πιο κοντά στα δικά μ δεδομένα.. θέλω να πω ότι υπάρχει μεγάλο ρεϊντζ και δεν θέλω ούτε εγώ να περιορίζομαι σε ένα συγκεκριμένο pattern... αυτό που αναφέρω κ παραπάνω είναι πως αυτά που με αηδιαζουν και με απωθουν από potential romance ή απλό intercourse είναι κάποια κοινά στοιχεία τα οποία υπάρχουν σε όλους! δεν εντοπίζω τπτ που να με ενθουσιάζει.. βαριέμαι πανεύκολα.. και αν υπάρξει κάποια σπίθα έχει διάρκεια ζωής 2-3μερες..στις καλές περιπτώσεις αυτό.. γτ συνήθως στο τέλος του πρώτου ραντεβού απλά εξαφανιζομαι.. επίσης όχι δεν προχωράω περαιτέρω σεξουαλικα γτ ακριβώς αυτό το θέμα έχω... δεν μπορώ να προβλέπω ακριβώς το πριν, το κατά τη διάρκεια κ το μετά.. Ο τρόπος προσέγγισης μου φαίνεται οριακά ίδιος κι ας διαφέρει ο άνθρωπος.. όπως και ο τρόπος σύναψης σχέσης σεξουαλικης-ερωτικής.. επίσης οι βλεψεις των ανθρώπων π γνωρίζω είναι οι ίδιες.. ακόμη και τα πράγματα που κάνεις όταν βγαίνεις ραντεβού είναι τα ίδια.. δεν υπάρχει καμία πρωτοτυπία καμία φαντασία.. έχω καταλήξει πως σίγουρα εγώ εστιάζω στις ομοιότητες αλλά το θέμα είναι ότι δεν εντοπίζω και καμιά αξιόλογη διαφορά έτσι ώστε να πω "α ναι, αυτός αποκλίνει από το στερεότυπο" οπότε ναι.. μέχρι τώρα πάνω κάτω τα ίδια.. και πιστεύω πως εγώ ίσως δημιουργώ αυτή τη μονοτονία στα ερωτικά μ με την στάση μ.. ίσως εγώ αποπνεω συγκεκριμένα πράγματα και γι αυτό λαμβάνω από τους άλλους ίδια συμπεριφορά.. honestly το ψάχνω αλλά δεν έχει αλλάξει τπτ μέχρι τωρα