Παιδια, τα φωτα σας. Οι γιατροι κοντευουν να με τρελανουνε. Τα καταφερα χθες κι εκανα τριπλη μαγνητικη. 1.5 ωρα εξεταση! Ειμαι εν αναμονη αποτελεσματων... Σημερα πηγα στον οφθαλμιατρο. Ε, αυτο ηταν, τα παιξα... Ε, αφου μου βγαλε ολους τους γιατρους που πηγα αχρηστους, μου πε οτι δεν εχω τιποτα κι οτι αυτα που παθαινω ειναι οφθαλμικη ημικρανια. Οκ μεχρι εδω. Αντε, λεω. Με εξεταζει με τους φακους για μυωπια, και μου πεταει το καλο, εχεις μειωση οπτικης οξυτητας 10 τοις εκατο απο ΔΟ. Τρελαινομαι. Αρα του.λεω ειναι νευρολογικο η καποιο οφθαλμολογικο προβλημα. Οχι μου λεει, απο τη μυωπια το παθες, επειδη δεν φορας γυαλια. Αν βαλεις γυαλια θα επανελθει! εγω εν τω μεταξυ το τελυταιο θαμπωμα το χα απο δεξι οφθαλμο (ο οφθαλμιατρος αστα επειγοντα δεν ειδε μειωση οπτικης οξυτητας ) εγω εν τω μεταξυ οντως νομιζω οτι βλεπω λιγοτερο καλα απο οταν εγινε το περιστατικο.με το.θαμπωμα απο το ΔΟ αλλα αν δεν το δοκιμαζα το χερι δεν θα το καταλαβαινα, το θαμπωμα εχει φυγει.Κοντευω πια μα παω στο ψυχιατρειο! Δεν ξερω αν τυφλωμομαι η εχω σκληρυνση.η δεν ξερω εγω τι πια. Εν τω μεταξυ η πρωτη οφθαλμιατρος που πηγα μου βγαλε 1.5 μυωπια και απο τους 2 οφθαλμους, και μετα απο βυθοσκοπηση με μηχανημα, αθτος εβγαλε 2 με τους φακους που βαζουνε. κι εκειβμου πε οτι ειδε και μειωση οπτικηςοξυτητας. εχει κανεις καμια ιδεα; δε θελω να ψαξω στο ιντερνετ γιατι θα τρελαθω...