αυτο που με εχει βοηθησει εμενα σε αυτα ειναι ο διαλογισμος μεσω γιουτιουμπ για να ηρεμω τις ανασες μου και η γυμναστικη επισης
Printable View
αυτο που με εχει βοηθησει εμενα σε αυτα ειναι ο διαλογισμος μεσω γιουτιουμπ για να ηρεμω τις ανασες μου και η γυμναστικη επισης
Το θεμα ειναι πως θα μπορεσει το μυαλο μυο να καταλαβει οτι ειναι ψυχοσωματικο και οχι οργανικο
αυτο ειναι το πιο δυσκολο ,εμενα με βοηθαει που αποκλειω κατι οργανικο με εξετασεις και μετα επικεντροσου σε κατι που σε κανει να περνας καλα και οταν το μυαλο σου ασχοληθει με κατι αλλο θα δεις οτι θα ηρεμησουν τα ψυχοσωματικα ,οσο παθαινεις εμμονη οτι κατι κακο εχεις τοσο θα χειροτερευει ,μαθε σιγα σιγα να τα διαχειριζεσαι και να μην σε κρατανε πισω απο δραστηριοτητες,επισης ολοι ανθρωποι καποια στιγμη θα αρρωστησουμε θα παθουμε κατι κακο ολα στην ζωη ειναι ,το θεμα ειναι πως το αντιμετωπιζεις και ποσο σε επιρεαζει στην ζωη σου
ναι αλλα εχω περασει τοσα ειναι αδικο απο τοσο μικρος να παθω κι αλλο δεν παλευεται αυτο
εχεις δικιο οντως εχεις περασει πολλα ουτε που μπορω να φανταστω ποσο δυσκολο θα σου ειναι ,αλλα το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να προσωρησεις την ζωη σου για εσενα
Το ότι έχασες τον πατέρα σου στα 22 , είναι φοβερό . Εγώ τον έχασα 35 και μου κόστισε πολύ. Η γιαγιά δεν είναι τόσο φοβερό μπροστά στο γονιό .
Δεν μπορείς να κάνεις κάτι . Κανείς δεν θα ήθελε να γίνει αιτία να αρρωστήσεις. Σκέψου αυτό για να αισθάνεσαι καλά.
Και ο πατέρας σου και η γιαγιά σου , θα θέλαν να είσαι πάντα καλά. Όχι να αρρωστήσεις. Προσπάθησε να περνάς καλά και να έχεις γεμάτο χρόνο .
ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΕΞΩ.
Από σχέσεις και σεξ πως πας ; Η ζωή δεν μπορεί να είναι πλήρης χωρίς αυτό το στοιχείο .
αλλη πονεμενη ιστορια των σχεσεων και ετσι οπως ειμαι τωρα καλυτερα να μη βρω... τι να βγω και να της λεω για αρρωστιες θα φυγει σε 1 λεπτο και με το δικιο της
απλα τα συμπτωματα ειναι τρομακτικα και μου τρωνε ολη τη μερα να τρεμει το χερι και να μη νιωθω τα ποδια να νιωθω αδυναμια στα χερια και να καθομαι να ηρεμησω και να σκανε οι συσπασεις και οι ακουσιες κινησεις στα χερια και τιναγματα στα ποδια αν ειναι δυνατον πως να συνεχισω μετα απο αυτο πως θα βγω εξω? να βγω και να γινουν αυτα?
και να γινει εξω αυτο γιατι σε αγχωνει ? σου εχει συμβει πολλες φορες με παρεα?
Εγινε οταν εδινα μαθημα στο πανεπιστημιο και παλευα με το χερι μυο να καλυπτα το τρεμουλο αλλα οι συσπασειςδεν μπορεσα να τις αποφυγω
η εξεταση ειναι απο μονη της αγχωτικη διαδικασια ,και κριση πανικου πολλοι παθαινουν ,αλλα εγω σου λεω για καπου που περνας καλα
οχι μονο συσπασεις και ζαλαδα εχω τιποτα αλλο
ειναι συμπτωματα αγχους ,καταλαβαινω οτι ειναι πολυ ψυχοφθορο αλλα μην σε αφηνει πισω απο την ζωη σ
Και όταν μου συμβαίνουν όμως που αυτό γίνεται όσο είμαι ξύπνιος μέσα στη μέρα τι θα σκέφτομαι; Χάθηκαν όλα τα όνειρα μου οι φιλοδοξίες μου καο εστίασα μόνο στο να ψάχνω στο ίντερνετ και να παρακολουθώ και να ψάχνω τι σημαίνουν αυτά τα σωματικα συμπτωματα