Quote:
Originally posted by weird
Κρίνε,
Δεν θα επεκταθώ σε λεπτομέρειες.
κριμα,
αλλες φορες εισαι λαλιστατη και γραφεις τομους....
:(
Είναι σαφές, ότι διαφωνούμε σε κάποια σημεία. Η μεγαλύτερη σύνεση θα είναι να δούμε αυτό, ότι απλά τα βλέπουμε αλλιώς.
αν διαφωνουμε απλα,
δεν χαθηκε ο κοσμος....
φοβουμαι οτι δεν ειναι μονο αυτο.
Θεωρώ ότι όταν κάποιος ανοίγεται στο φόρουμ, είναι σε ευάλωτη θέση, τα ξέρεις, τα έχω πει 100 φορές.
και σου εχω απαντησει 101,
οτι ασχετως το αν εισαι ευαλωτος (που εισαι οντως) αυτο δεν σημαινει οτι αποκτας αλλα δικαιωματα.
Και θα στο εξηγησω αυτο στο τελος.
Γιατι περι αυτου προκειται.
Δεν έχει να κάνει με κάποιο ακαταλόγιστο της πανικούλας, αλλά με το σαφές της θέσης της. Έρχεται να μας πει κάτι για το οποίο ντρέπεται και ζητά βοήθεια.
οσοι ντρεπονται δηλαδη,
μπορουν να βριζουν και να συκοφαντουν?
εχει γουστο να κοκκινιζε απο ντροπη οταν τα εγραφε αυτα ε?
Ε όποιος πατήσει το ευάλωτο σημείο του άλλου στη φάση αυτή, για μένα δεν πράττει καλώς και μπορεί να δημιουργήσει περιττές εντάσεις.
εδω πηγαμε στο ευαλωτο σημειο λοιπον.....
Οντως διαφωνουμε.
Και θα το πω οσο πιο ξεκαθαρα μπορω.
Δεν πιστεψα ποτε σε ενα φορουμ,
που ειναι 100% χαιδευτηρι ψυχων, οποιος και να ειναι αυτος.
Αυτο σαν ενα γενικο πλανο.
Τωρα στο συγκεκριμενο,
η χρηστρια που αναφερεις,
εχει επανηλλημενα εμπλακει σε διαφορα,
οποτε δεν ανοιξε ξαφνικα μια ιστορια.
Υπαρχει παρελθον και μαλιστα μπολικο.
Μπορεις αν σε ενδιαφερει να ψαξεις πισω να τα βρεις.
Για μενα λοιπον υπαρχει ενα διλλημα:
Ειτε δεν λεω την γνωμη μου γιατι μπορει να προκληθουν εντασεις ειτε την λεω και οτι θελει ας κατεβασει.
Προτιμησα το δευτερο, ξερεις γιατι?
Γιατι θεωρω ανεπιτρεπτο να υπαρχουν θεματα βιας σε ανηλικα παιδια και να περνιουνται ετσι στο ντουκου.
Εσυ λοιπον προτεινεις,
για να μην πιεσουμε τον εαυλωτο, να το αφησουμε ασχολιαστο και οχι σαν κακως κειμενο....
Προσεξε,
η επιχειρηματολογια μου αν την διαβασες κειμενοντας σε διεθνης συμβασεις και παρομοια κειμενα και οχι σε αποψεις μου.
Οποτε ναι,
σε αυτο διαφωνουμε και μαλιστα ριζικως.
Δεν εξάγνισα κανέναν, από την άλλη.
Εξέφρασα ενόχληση και δυσφορία για μια έντονη χυδαιότητα ( μπροστά στα παιδαριώδη και αστεία μνμ της άλλης χρήστριας που της είχαν πατήσει τον κάλο, για το καλό της πάντα).
συνεχιζεις το ιδιο βιολι....
Χυδαιος ο ενας - παιδαριωδη και αστειος ο αλλος!!!!
Δεν εχω να σχολιασω κατι αλλο,
ειναι σαφες οτι δεν μπορεις (η δεν θες) να μην εισαι μεροληπτικη.
Αν έλεγα λοιπόν Κρινάκι μου, όσοι ξεστόμισαν άσχημες κουβέντες είναι το ένα και το αυτό. Θα ήμουν άδικη.
αυτο ειναι δικη σου προσωπικη εκτιμηση,
και επετρεψε μου να διατηρω αλλη σταση.
Το οτι εισαι αδικη το εχω πει σε αρκετες απαντησεις.
Πρέπει να σου πω, μιας και μιλάς για δικηγορικά θέματα, ότι η ανισότητα είναι η εξομοίωση των ανομοίων.
Στα δικά μου μάτια, έχουμε από τη μια ανωριμότητα από την άλλη χυδαιότητα, από την μια θεματοθέτρια που έχει ανοιχτεί ζητώντας βοήθεια, από την άλλη μέλος που «βοηθάει».
Αυτά.
Ας το αφήσουμε στην άκρη.
να το αφησουμε στην ακρη?
για πιο λογο παρακαλω?
Μηπως γιατι δεν σε συμφερει?
Η μηπως γιατι φοβασαι οτι θα αποδειχτει αυτο που λεω?
Οσο για την ζηταω βοηθεια - παρεχω βοηθεια,
εαν δεν ειναι ισοτιμη σχεση, τοτε δεν εχει καν νοημα να συζηταμε.
Κι αν με θεωρείς διπρόσωπη και ότι παίζω παιχνιδάκια, ε θεώρησέ με, τι να κάνω? Να σου αλλάξω γνώμη?
οχι μην ενοχλησε.....
Σιγά, δεν μπαίνω σε τέτοιες διαδικασίες.
ετσι.
Είπαμε, ότι κατάλαβε ο καθείς και ότι συμπέρασμα μπορούσε και ήθελε να βγάλει.
σωστοτατον.....
Υγ. Δε θέλω να βάλω τον νόμο στη μέση. Σου μίλησα με βάση το δικό μου ηθικό κριτήριο κι όχι νομικές έννοιες ;)
πιστευεις οτι οι νομοι καλυτερα να καταργηθουν?
εγω το πιστευω για αυτο στο λεω.
Αυτο που δεν ξερω ειναι με ποιο τροπο να λειτουργουμε, με την δικη σου ηθικη η με την δικη μου? η με ενος τριτου που δεν τον εχουμε ακουσει μεχρι στιγμης?
Τα σχόλια αυτά, καλώς διαγράφηκαν. Όσοι έχουν έστω και τη στοιχειώδη κρίση, κατανόησαν την αδικία που σου έγινε και σου συμπαραστάθηκαν, όπως κι εγώ. Από εκεί και πέρα, εξήγησα για την διαγραφή ότι την θεωρώ αδόκιμη.
εσυ πως κατανοησες την αδικια που μου εγινε,
οταν λες οτι ολα αυτα ηταν ενα αστειακι?
Για τα περι διαγραφης τα θεωρω αστεια για να μην πω κατι χειροτερο.
Ισως, καλά κάνουν και εκτίθενται, δεν λέω, ειδικά αν περνούν εντάσεις. Εγώ απλά σου εξήγησα αυτό που μου ζήτησες, δηλ γιατί το είπα.
το καταλαβα..... αλλα και παλι.
Δεν ανέπτυξα καμία τέτοια θεωρία Κρίνο μου.
Έτσι τα εξέλαβες εσύ και καλά έκανες, με βάση την δική σου κρίση.
Ας μείνει εκεί λοιπόν.
χαιρομαι που το βλεπεις ετσι.
Δεν βλεπω περιθωρια για αλλη αναγνωση.
Τώρα τα τελευταία για την ενσυναίσθηση, τα εντάσσω σε μια χαζή ατάκα της στιγμής και είναι κρίμα να υπάρχουν τέτοιες κακιούλες μεταξύ μας.
ειμαι αστιεμπορας και ειπα να κανω και εγω ενα αστεισμο, οπως η χρηστρια....ενενταξε το εκει.
Κακιουλες μεταξυ μας?
οχι μωρε, απλα επιλεκτικη μνημη,
δεν με χαλαει εμεις να ειμαστε καλα.....
Αυτά νομίζω είναι αρκετά.
Ας σεβαστούμε, μια που μιλάμε για σεβασμό, την δυσαρέσκεια των υπολοίπων κι ας κλείσουμε εδώ την διαφωνία μας.
σωστο.